ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επιστολή των Ισπανών διαιτητών κατά του Πικέ

Επιστολή των Ισπανών διαιτητών κατά του Πικέ
Πικέ, Σουάρες

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ζεράρ Πικέ μετά τους αγώνες με τη Βιγιαρεάλ και την Μπιλμπάο οδήγησαν τους Ισπανούς διαιτητές να περάσουν στην αντεπίθεση και να συντάξουν επιστολή διαμαρτυρίας κατά του Καταλανού στόπερ.

Έξαλλοι ήταν στη Μπαρτσελόνα με τη διαιτησία στα παιχνίδια με Βιγιαρεάλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε ο Ζεράρ Πικέ μετά τον αγώνα με τους Βάσκους: "Τα πέναλτι στον Νεϊμάρ και σε εμένα ήταν ξεκάθαρα. Ξέρουμε πώς λειτουργεί αυτό. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κι όχι ρουλέτα και η διαιτησία προκαλεί. Το είδαμε στο Ρεάλ - Σεβίλλη, ελπίζω να ανεβούν επίπεδο (σ.σ οι διαιτητές)".

Η ισπανική επιτροπή διαιτησίας πέρασε στην αντεπίθεση και αποφάσισε να συντάξει επιστολή διαμαρτυρίας σε βάρος του Καταλανού στόπερ της Μπάρτσα, όπως άλλωστε κατέστησε σαφές ο πρόεδρος της επιτροπής, Βικτοριάνο Σάντσεθ Αρμίνιο.

Η επιστολή θα μεταβιβαζόταν στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, τόσο για όσα είπε ο Πικέ μετά τον αγώνα με τη Μπιλμπάο, αλλά και για αυτά έπειτα από την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ. Αν ο εισαγγελέας της αρχής και η επιτροπή διοργάνωσης αποδεχτούν τις κατηγορίες, θα ξεκινήσει διαδικασία διερεύνησης που θα διαρκέσει ένα μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ