ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επίσημο: Στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 ο Μέσι

Επίσημο: Στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 ο Μέσι

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Λιονέλ Μέσι έως το 2021, όταν ο Αργεντινός θα είναι 34 ετών.

Το είχε προαναγγείλει η "Mundo Deportivo" με το πρωτοσέλιδο της Τετάρτης (5/7). Λίγες ώρες αργότερα, η Μπαρτσελόνα προχώρησε στην επιβεβαίωση του ρεπορτάζ με επίσημη ανακοίνωσή της.

Το μέχρι πρότινος συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με τους "μπλαουγκράνα" θα εξέπνεε το καλοκαίρι του 2018, ενώ με βάση το νέο ο Αργεντινός θα είναι κάτοικος Βαρκελώνης μέχρι το 2021 ( το ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo" έκανε λόγο για 3+1 έτη, ενώ η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για 4).

Επίσημο: Στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 ο Μέσι

Σε περίπτωση που εξαντλήσει το νέο - τετραετούς διάρκειας - συμβόλαιό του, στην εκπνοή αυτού θα είναι 34 ετών. Μια ζωή "μπλαουγκράνα", δηλαδή.

Οι όροι του νέου συμβολαίου... απομακρύνουν και τους επίδοξους "μνηστήρες". Η ρήτρα αποδέσμευσής του από τους "μπλαουγκράνα" θα ανέρχεται στα 300.000.000 ευρώ (από 250.000.000 ευρώ που ήταν μέχρι τώρα).

Ο "Pulga" θα φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τουλάχιστον μέχρι την ηλικία των 34 ετών. Στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι θα επιθυμούσε να επιστρέψει στην Αργεντινή στη δύση της καριέρας του για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της γενέτειράς του (Ροσάριο), Νιούελς Ολντ Μπόις.

Με την ομάδα της Βαρκελώνης έχει κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα, έξι ισπανικά Super Cup, τέσσερα Champions League, τρία ευρωπαϊκά Super Cup και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Οι ετήσιες απολαβές του δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο η "Daily Mail" εκτιμά ότι θα ανέρχονται σε 27.000.000 ευρώ.

Επίσημο: Στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 ο Μέσι

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:

"Ο Λέο Μέσι επεκτείνει τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός αστέρας και η Μπαρτσελόνα έφθασαν σε συμφωνία για την ανανέωση του "10", ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι την 30ή Ιούνη του 2021. Η συμφωνία θα επισημοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες, όταν ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στην ομάδα.

Έτσι, ο Μέσι θα συνεχίσει ως "μπλαουγκράνα" για ακόμη τέσσερα χρόνια. Η ομάδα γιορτάζει τη συνέχιση του καλύτερου παίκτη της ιστορίας, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής, εξελίχθηκε επαγγελματικά στην ομάδα και είναι το έμβλημα μιας εποχής εξωπραγματικών επιτυχιών χωρίς προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ