ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επίσημο: ο Αλκάθερ στην Μπαρτσελόνα

Επίσημο: ο Αλκάθερ στην Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Πάκο Αλκάθερ από την Βαλένθια, με τον 22χρονο φορ να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο. Δανεικός για έναν χρόνο στις "νυχτερίδες" ο Μουνίρ Ελ Χανταντί.

Ο Πάκο Αλκάθερ αποτελεί το τελευταίο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να δίνουν 30.000.000 ευρώ (υπάρχει και μπόνους 2.000.000 ευρω που συνδέεται με επίτευξη συγκεκριμένων στόχων) για να αποκτήσουν τον αρχηγό της Βαλένθια και να βάζουν ρήτρα ύψους 100.000.000 ευρώ στον παίκτη.

"Θα δουλέψω σκληρά και θα προσπαθήσω να φέρω γκολ στην ομάδα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "μπλαουγκράνα" ο Αλκάθερ.

Όπως έγινε γνωστό από τους "μπλαουγκράνα", ο Ισπανός διεθνής επιθετικός, ο οποίος θα αποτελέσει το back-up των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ στη γραμμή κρούσης, έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις ενώ θα παρουσιαστεί επίσημα στους δημοσιογράφους αφότου επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ισπανίας.

Επίσημο: ο Αλκάθερ στην Μπαρτσελόνα

Εν τω μεταξύ το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο Μουνίρ Ελ Χανταντί, με την Βαλένθια να έρχεται σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 20χρονου Ισπανού επιθετικού με τη μορφή δανεισμού για τη νέα σεζόν και να διατηρεί οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι 12.000.000 ευρώ (σε περίπτωση μάλιστα που αποκτηθεί και κατόπιν πουληθεί η Μπαρτσελόνα θα έχει ποσοστό μεταπώλησης).

Οι επίσημες ανακοινώσεις των Μπαρτσελόνα & Βαλένθια:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ