ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επίσημο: Νέο συμβόλαιο Λουίς Ενρίκε με Μπαρτσελόνα

Επίσημο: Νέο συμβόλαιο Λουίς Ενρίκε με Μπαρτσελόνα

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Λουίς Ενρίκε για νέο συμβόλαιο, στο οποίο έπεσαν οι υπογραφές

Πλέον είναι και επίσημο πως ο Λουίς Ενρίκε θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, καθώς ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε την συμφωνία για νέο συμβόλαιο, ενώ εν συνεχεία... έπεσαν και οι υπογραφές.

Το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016 και η επέκταση είναι για έναν χρόνο, μέχρι το 2017 δηλαδή.

"Το τρεμπλ συμβολίζει περισσότερο από όλα ένα πράγμα, την ενότητα στην οικογένεια της Μπαρτσελόνα", τόνισε ο Μπαρτομέου και συνέχισε: "Σήμερα οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν υπερήφανοι που είναι μέλη αυτού του συλλόγου".

"Την ημέρα που αποχαιρετήσαμε τον Τσάβι ένιωσα τόσο χαρούμενος που έβλεπα μια αίθουσα με όλους εμάς μέσα. Το συμβούλιο νιώθει τόσο πετυχημένο για τις κινήσεις του. Έχουμε αύξηση εσόδων 50% τα τελευταία 5 χρόνια. Βγάλαμε 600.000.000 ευρώ φέτος".

"Είμαστε έτσι σε θέση να παίρνουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αυτούς που όλοι θέλουν να αποκτήσουν. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν να γίνει η Μπαρτσελόνα η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο".

Πέδρο και Ντάνι Άλβες ανανέωσαν, ενώ αποκτήθηκε και ο Αλέις Βιδάλ που θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από τον Ιανουάριο (υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών αυτό το καλοκαίρι), έτσι όλα κυλούν καλά ήρθε η ώρα για διακοπές.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ