ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επίσημη πρόταση της Μπαρτσελόνα στην Ντόρτμουντ για Ντεμπελέ

France's Ousmane Dembele, left, reacts after scoring his side's 3rd goal during a friendly soccer match between France and England at the Stade de France in Saint Denis, north of Paris, France, Tuesday, June 13, 2017. (AP Photo/Francois Mori)
France's Ousmane Dembele, left, reacts after scoring his side's 3rd goal during a friendly soccer match between France and England at the Stade de France in Saint Denis, north of Paris, France, Tuesday, June 13, 2017. (AP Photo/Francois Mori) AP

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος προορίζεται για διάδοχος του Νεϊμάρ. Πλήρης συμφωνία των "μπλαουγκράνα" με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τη " Mundo Deportivo", οι Καταλανοί κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος προορίζεται για διάδοχος του Νεϊμάρ.

Ο 20χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Τεχνικού Διευθυντή των "μπλαουγκράνα", Ρόμπερτ Φερνάντεθ, ο οποίος ήθελε να τον φέρει στο "Καμπ Νόου" απ' το περυσινό καλοκαίρι, αλλά ο Ντεμπελέ εμφανίστηκε αρνητικός λόγω της παρουσίας των Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ.

Πλέον, μετά τη φυγή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, το έδαφος είναι πρόσφορο ούτως ώστε ο Ντεμπελέ να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η καταλανική εφημερίδα, υπάρχει ήδη συμφωνία μεταξύ της "Μπάρτσα" και της πλευράς του παίκτη.

Από εκεί και πέρα, τα πάντα θα εξαρτηθούν απ' τις απαιτήσεις της Ντόρτμουντ, η οποία δεν δείχνει διάθεση να τον παραχωρήσει δίχως να ικανοποιηθεί οικονομικά. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Βεστφαλοί θα έλεγαν "ναι" στην παραχώρηση του Ντεμπελέ με μία πρόταση κοντά στα 100.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα αναμένεται τις προσεχείς ημέρες ίσως και ώρες να ταξιδέψουν στη Γερμανία προκειμένου να έχουν συζητήσεις με τους αντίστοιχους της Ντόρτμουντ για τον Γάλλο εξτρέμ.

Την περυσινή σεζόν, ο Ντεμπελέ σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε 21 ασίστ σε 49 συμμετοχές με τους Βεστφαλούς, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου να κατακτήσουν το DFB-Pokal.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ