ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επανέρχεται για Μπεγερίν η Μπαρτσελόνα

Επανέρχεται για Μπεγερίν η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να βγει δυναμικά στην αγορά για την απόκτηση δεξιού μπακ και ο Έκτορ Μπεγερίν φέρεται να αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της.

Ο Έκτορ Μπεγερίν αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2011, καθώς η Άρσεναλ έπεισε τον τότε 16χρονο να ενσωματωθεί στα τμήματα υποδομών της.

Έξι χρόνια αργότερα και με τον δεξιό μπακ των "κανονιέρηδων" να έχει σημειώσει ραγδαία εξέλιξη υπό την καθοδήγηση του Αρσέν Βενγκέρ, οι Καταλανοί φέρονται έτοιμοι να τον πείσουν να κάνει το ίδιο δρομολόγιο με αυτό που έκανε πριν από μερικά χρόνια ο Σεσκ Φάμπρεγας, επιστρέφοντας στο "Camp Nou".

Βεβαίως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι "μπλαουγκράνα" ενδιαφέρονται για τον αμυντικό της Άρσεναλ, ωστόσο -σύμφωνα με τη " Mundo Deportivo"- η ισπανική ομάδα είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να τον κάνει δικό της.

Φυσικά, πέραν των αδιαμφισβήτητων προσόντων του, ο Ισπανός διαθέτει και τα πλεονεκτήματα ότι γνωρίζει τη φιλοσοφία της καταλανικής ομάδας, έχοντας περάσει από τις ακαδημίες της, αλλά και το γεγονός ότι κατάγεται από τη χώρα της ομάδας, στοιχείο που η Μπαρτσελόνα έχει ανάγκη να τονώσει. Από την πλευρά του, ο παίκτης παρουσιάζεται πρόθυμος ως προς την εν λόγω προοπτική.

Η θέση του δεξιού οπισθοφύλακα θεωρείται εκ των μεγαλύτερων προβλημάτων στο έμψυχο δυναμικό της Μπαρτσελόνα και οι διοικούντες έχουν πάρει την απόφαση να ενισχυθούν σε αυτήν άμεσα και όσο το δυνατόν πιο ποιοτικά.

Την περίπτωση του Μπεγερίν εξετάζει και η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον έχει θέσει ψηλά στη μεταγραφική λίστα του, ενώ το συμβόλαιο του παίκτη με τους "κανονιέρηδες" έχει ισχύ μέχρι το 2023, πράγμα που σημαίνει πως θα το κόστος θα τους ενδιαφερόμενους θα είναι υψηλό. Ο 21χρονος έχει πραγματοποιήσει 98 εμφανίσεις με τη φανέλα της λονδρέζικης ομάδας, έχοντας πετύχει 3 γκολ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ