ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ενρίκε: "Τα ίδια λέγατε πριν 2 χρόνια και κάναμε τρεμπλ"

Ενρίκε: "Τα ίδια λέγατε πριν 2 χρόνια και κάναμε τρεμπλ"

Με τον ισπανικό Τύπο τα "έβαλε" ο Λουίς Ενρίκε, με δηλώσεις που παραχώρησε πριν την αναμέτρηση ανάμεσα σε Έρκουλες και Μπαρτσελόνα για το Copa Del Rey (30/11). Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο προσεχές Clasico (3/12).

Μπορεί η Σαββατιάτικη (3/12 17:15) αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να "πολιορκεί" το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού, αλλά μέχρι τότε οι "μπλαουγκράνα" καλούνται να ξεπεράσουν το "εμπόδιο" της Έρκουλες για το Copa Del Rey (30/11 23:00).

Με δηλώσεις του στα ισπανικά μέσα πριν τον αγώνα, ο Λουίς Ενρίκε στάθηκε στην κακή αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του, ενώ τα "έβαλε" με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι μεγαλοποιούν τα πράγματα.

"Καταλαβαίνω την κατάσταση που επικρατεί. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Περνάμε κακή αγωνιστική περίοδο, αλλά δεν υπάρχει λόγος εσείς οι δημοσιογράφοι να υπερβάλλετε".

Η κόντρα με τους ανθρώπους του Τύπου συνεχίστηκε: "Θυμάμαι ότι το ίδιο συνέβη στην πρώτη μου σεζόν (2014/15), αλλά στο τέλος της χρονιάς πανηγυρίσαμε τρεμπλ".

Επιπλέον, ερωτήθηκε για τον στόχο της Μπαρτσελόνα στο Copa Del Rey: "Είναι σημαντική διοργάνωση. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και πάλι το κύπελλο, όπως κάναμε στις δύο τελευταίες σεζόν".

Όπως ήταν λογικό, δέχθηκε ερώτηση για την κατάσταση που βρίσκεται ο Αντρές Ινιέστα: "Είναι καλά και περιμένει άδεια απ' το ιατρικό τιμ, ώστε να αγωνιστεί στο Clasico. Είναι τυπική διαδικασία. Εννοείται ότι δεν θα παίξει αύριο (30/11) για να προφυλαχθεί".

Τέλος, έκανε αναφορά στον Πάκο Αλκάθερ: "Αφήστε τον ήσυχο. Χρειάζεται να 'ωριμάσει' με τα λεπτά συμμετοχής που έχει ως τώρα. Για την ώρα είναι αρκετά. Είμαι βέβαιος ότι μας βοηθά στα παιχνίδια που συμμετέχει. Δεν ξέρω πόσο χρόνο θα του πάρει, αλλά τον εμπιστεύομαι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ