ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ενρίκε: "Συγχαρητήρια στην Μπιλμπάο"

Ενρίκε: "Συγχαρητήρια στην Μπιλμπάο"

Ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε πως το παιχνίδι τελείωσε για τη Μπαρτσελόνα μετά την αποβολή του Πικέ και δεν δίστασε να συγχαρεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την κατάκτηση του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Όνειρο ήταν και πάει. Η Μπαρτσελόνα φιλοδοξούσε να επαναλάβει τον αθλο του 2009 όταν με τον Πεπ Γουαρδιόλα στον πάγκο της σήκωσε έξι τίτλους μέσα σε μία χρονιά όμως η Αθλέτικ Μπιλμπάο την φρέναρε και έτσι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν φέτος οι "μπλαουγκράνα" είναι να φτάσουν στους πέντε τίτλους αν πάρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Το γεγονός πάντως αυτό δεν πτόησε τον Λουίς Ενρίκε ο οποίος μετά το 1-1 της "Μπάρτσα" με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχτηκε πως οι Βάσκοι άξιζαν την κατάκτηση του τροπαίου .

Ενρίκε: "Συγχαρητήρια στην Μπιλμπάο"

"Συγχαρητήρια στην Αθλέτικ για το σπουδαίο παιχνίδι, άξιζε το ισπανικό Σούπερ Καπ. Πριν λίγους μήνες είχα πει ότι αξίζουν ένα τρόπαιο και τους συγχαίρω. Κάναμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε, να δημιουργήσουμε αμφιβολίες στον αντίπαλό μας.

Δεν είχαμε τύχη, για παράδειγμα στη φάση του Πικέ που η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, αλλά ήμασταν σε καλό επίπεδο", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" και συνέχισε:

Ενρίκε: "Συγχαρητήρια στην Μπιλμπάο"

"Το παιχνίδι τελείωσε όταν ο Πικέ αποβλήθηκε. Η Αθλέτικ κράτησε καλά απέναντι στις επιθέσεις μας. Μίλησα με τον Πικέ αλλά δεν εχει νόημα να σχολιάσει αποφάσεις διαιτητών.

Καταλαβαίνω πως η Αθλέτικ άξιζε το Σούπερ Καπ. Θα πρέπει να βιώνεις και τις νίκες και τις ήττες. Είναι καλό να χάνεις για να ξέρεις πόσο όμορφο και δύσκολο είναι να νικάς".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ