ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ενρίκε: "Φαβορί για τον τίτλο η Μπαρτσελόνα"

Ενρίκε: "Φαβορί για τον τίτλο η Μπαρτσελόνα"

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα ξεκινάει φέτος από θέση φαβορί στην κούρσα της La Liga ενώ άφησε να εννοηθεί ότι οι "μπλαουγκράνα" θα κινηθούν για τον αντικαταστάτη του Πέδρο.

"Την περασμένη σεζόν δεν ήμασταν το φαβορί επειδή είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα η Ατλέτικο Μαδρίτης. Φέτος όμως είμαστε εμείς το φαβορί. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα.

Υπάρχουν τέσσερις ομάδες με μεγάλες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Καταλανών, ο οποίος αναφερόμενος στην πρεμιέρα της ομάδας του στο "San Mames" και την κόντρα με τη Μπιλμπάο μετά τα δύο διαδοχικά ματς των δύο ομάδων στο ισπανικό Σούπερ Καπ, είπε:

"Οι συνθήκες τώρα είναι καλύτερες απ'ότι ήταν πριν. Τώρα είμαστε φρέσκοι και η Αθλέτικ έπαιξε μόλις στην Ευρώπη. Όταν παίζουμε με την Αθλέτικ ασχολούμαι και με την τελευταία λεπτομέρεια".

Ο Λουίς Ενρίκε παραδέχτηκε παράλληλα πως η αποχώρηση του Πέδρο άφησε κενό στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

"Είχαμε προβλέψει τι θα γινόταν με τον Πέδρο επειδή ήθελε να φύγει. Δουλεύουμε στο να ενισχύσουμε την ομάδα καθώς βασιζόμασταν στον Πέδρο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ