ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ενοχλημένος με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on during the Spanish Copa del Rey, quarter final, second leg, soccer match between FC Barcelona and Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Jan. 25, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on during the Spanish Copa del Rey, quarter final, second leg, soccer match between FC Barcelona and Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Jan. 25, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Μπορεί οι παίκτες της Μπαρτσελόνα να στηρίζουν απερίφραστα τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά ο "Txingurri" φέρεται να έχει αμφιβολίες - οι οποίες εστιάζονται στη διαφορά φιλοσοφίας με την "μπλαουγκράνα" διοίκηση - για το μέλλον του.

Πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο του ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς συνέτριψε (5-0) τη Σεβίλλη στον τελικό του Copa del Rey.

Εξάλλου, λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης στη Μαδρίτη, τα δημοσιεύματα τον έφεραν μετέωρο σε περίπτωση απώλειας του τροπαίου από τους "νερβιονένσες".

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα περίμενε κάποιος να είναι ικανοποιημένος από την επιτυχία των "μπλαουγκράνα". Αντίθετα, σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo" και την "AS" εμφανίζεται προβληματισμένος για το εάν θα συνεχίσει στην τεχνική τους ηγεσία.

Κι αυτό γιατί εντοπίζεται διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση της ομάδας της Βαρκελώνης. Όπως αναφέρεται, ακόμη κι αν έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, δεν έχει λάβει την απόφαση εάν θα συνεχίσει.

Ακόμη κι αν πάρει το νταμπλ! Οι παίκτες στηρίζουν τον Βαλβέρδε και μερικοί εξ αυτών εμφανίστηκαν ενοχλημένοι με το "τελεσίγραφο" που του δόθηκε λίγες ώρες πριν τον τελικό του Copa del Rey.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ