ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ενοχλημένος κι ο Μέσι απ' τις αποδοκιμασίες προς τον Αντρέ Γκόμες

FC Barcelona's Lionel Messi kicks the ball to score a penalty during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi kicks the ball to score a penalty during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Εκτός απ' τον Ερνέστο Βαλβέρδε κι ο Λιονέλ Μέσι είχε δείξει με το δικό του τρόπο την ενόχλησή του για την κίνηση των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα να αποδοκιμάσουν τον Αντρέ Γκόμες. (VIDEO)

Οι μέτριες εμφανίσεις του Αντρέ Γκόμες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έχουν προκαλέσει απογοήτευση και εκνευρισμό στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δεν διστάζουν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους μέσω αποδοκιμασιών.

Όπως για παράδειγμα στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου ο Πορτογάλος χαφ πέρασε ως αλλαγή στο 36ο λεπτό αντί του τραυματία Αντρέ Γκόμες. Ωστόσο, η κίνηση των οπαδών της "Μπάρτσα" προκάλεσε την αντίδραση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση τα έβαλε με το κοινό στο "Καμπ Νόου".

Όμως, πέρα απ' τον Βαλβέρδε, κι ο Λιονέλ Μέσι είναι ενοχλημένος με τη συμπεριφορά των φίλων της Μπαρτσελόνα προς τον Αντρέ Γκόμες. Μάλιστα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", ενοχλημένος, απ' την περασμένη σεζόν, είναι κι ο Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα, γι' αυτό το λόγο δεν είχε πανηγυρίσει το γκολ που είχε σημειώσει στις 19 Φεβρουαρίου 2017 απέναντι στη Λεγκανές στο 90ό λεπτό, παρά το γεγονός πως χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, τόσο οι παίκτες όσο και το τεχνικό επιτελείο της "Μπάρτσα" γνωρίζουν πως ο Γκόμες δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Γι' αυτό και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον στηρίξουν σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Θυμηθείτε το γκολ απέναντι στη Λεγκανές:

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ