ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εμπάργκο Ντάνι Άλβες στα μαδριλένικα ΜΜΕ!

Εμπάργκο Ντάνι Άλβες στα μαδριλένικα ΜΜΕ!

Ο Βραζιλιάνος μπακ της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις δημοσιογράφων των καστιγιάνικων ΜΜΕ, "Marca" και "As". Η αναφορά στον Μουρίνιο. (video)

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψεις της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Ρόμα, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο Ντάνι Άλβες αρνήθηκε ν' απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων του ραδιοφώνου της "Marca" και της έντυπης έκδοσης της "As".

"Δεν απαντώ ούτε στη Marca ούτε στην Αs. Θα κάνω όπως ο Μουρίνιο, θα μιλώ μόνο με το διευθυντή σου", υποστήριξε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της Μπαρτσελόνα.

Όχι και η πιο ψύχραιμη συμπεριφορά από τον Ντάνι Άλβες. Οι "Marca" και "As" υποστηρίζουν ξεκάθαρα τη Ρεάλ, άλλωστε η έδρα των είναι στην ισπανική πρωτεύουσα, Μαδρίτη. Το αντίθετο συμβαίνει με τις "Sport" και "Mundo Deportivo", οι οποίες εδρεύουν στη Βαρκελώνη και τα πρωτοσέλιδά τους έχουν χρώμα, "μπλαουγκράνα".

Ωστόσο όλα τα ισπανικά ΜΜΕ διακατέχονται από ένα ποδοσφαιρικό πολιτισμό, συγκρινόμενα μ' άλλες χώρες. Ενδεικτικά πατήστε εδώ για να δείτε το κείμενο του Θανάση Κρεκούκια.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ