ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εκτός και ο Ινιέστα

Εκτός και ο Ινιέστα

Το όνομα του Αντρές Ινιέστα προστέθηκε στην λίστα των τραυματιών της Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με τους γιατρούς για απουσιάσει για τουλάχιστον τέσσερις βδομάδες.

Ο Αντρές Ινιέστα έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 60ο λεπτό του παιχνιδιού μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Λεβερκούζεν και όλοι φοβήθηκαν για τα χειρότερα. Η ενημέρωση των γιατρών της ομάδας κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον τεσσάρων εβδομάδων γεγονός που δυσκολεύει το έργο του Λουίς Ενρίκε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο Ινιέστα τραυμάτισε τον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και με την απουσία του αφήνει "εκτεθειμένο" το κέντρο της ομάδας του καθώς ο Ενρίκε έχει μόνο τέσσερις επιλογές για το κέντρο, τους Ράκιτιτς, Μαστσεράνο, Μπουσκέτς και Σέρζι Ρομπέρτο.

Η λίστα με τους τραυματίες της Μπαρτσελόνα αποτελείται από τους Κορέια, Ραφίνια, Βερμάελεν και Μέσι και από χτες το βράδυ τους κάνει παρέα ο Ινιέστα.

Κατηγορούν πάλι τον Τερ Στέγκεν

Για ακόμη μια φορά κατηγορούν τον Τερ Στέγκεν για το γκολ που δέχτηκε η Μπαρτσελόνα. Σε κόρνερ του Τσαλχάνογλου μέσα στη μικρή περιοχή, η άμυνα αδράνησε αλλά ο Τερ Στέγκεν βγήκε πολύ νωθρά και δέχτηκε άλλο ένα γκολ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ