ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εξωπραγματικές ρήτρες σε Μουνίρ και Σαμπέρ η Μπαρτσελόνα

Παίκτες της Μπαρτσελόνα μέχρι το 2019 θα είναι οι Μουνίρ και Σαμπέρ, οι οποίοι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τους πρωταθλητές Ισπανίας. Οι ρήτρες που έβαλαν οι Καταλανοί στους πιτσιρικάδες είναι... ασύλληπτες!

Δύο δικά της παιδιά ανανέωσε η Μπαρτσελόνα μέχρι και το 2019. Μουνίρ και Σαμπέρ βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στα γραφεία των Καταλανών και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια.

Στα 60 εκ. Ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης του Μουνίρ Ελ Χανταντί, ο οποίος πέρυσι ερχόταν από τον πάγκο και πρόσφερε "ανάσες" στους μεγάλους σταρ της Μπαρτσελόνα, αποτελώντας μια ποιοτική εναλλακτική λύση για το Λουίς Ενρίκε. Ο Μουνίρ βρίσκεται στην Καταλονία από το 2011 ενώ έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας.

Από την άλλη στα 50 εκ. Ευρώ ορίστηκε η ρήτρα για την αποδέσμευση του Σέρχι Σαμπέρ. Ο 20χρονος αμυντικός μέσος βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα από τα 6 του ενώ έκανε το ντεμπούτο του στην La Liga τον περασμένο Μάρτιο.

Ανανέωσε με Qatar Airways

Η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενεί στη φανέλα της για μια ακόμα χρονιά το λογότυπο της Qatar Airways, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο ενός έτους με την αεροπορική εταιρία. Στην ανακοίνωσή τους οι Καταλανοί διευκρινίζουν πως η συνεργασία τους με την Qatar Airways συνεχίζεται με τους ίδιους όρους.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ