ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εξετάζει Όλσεν για αντί-Σίλεσεν η Μπαρτσελόνα

Sweden goalkeeper Robin Olsen stops a ball during a training session on the eve of Sweden's Group F match against Germany, during the 2018 soccer World Cup in Sochi, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Sweden goalkeeper Robin Olsen stops a ball during a training session on the eve of Sweden's Group F match against Germany, during the 2018 soccer World Cup in Sochi, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Τον Σουηδό διεθνή πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και νυν της Κοπεγχάγης, Ρόμπιν Όλσεν, "βλέπει" η Μπαρτσελόνα ως αντικαταστάτη του Γιάσπερ Σίλεσεν σε περίπτωση που ο Ολλανδός αποχωρήσει.

Το 2015 ήλθε από το Μάλμε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ. Ο Ρόμπιν Όλσεν δεν "μάγεψε τα πλήθη" με τις εμφανίσεις του, δόθηκε δανεικός στην Κοπεγχάγη και το 2016 παραχωρήθηκε στην ομάδα της δανέζικης πρωτεύουσας.

Ο Σουηδός διαπρέπει, υπερασπιζόμενος την εστία της εθνικής του ομάδας, στα γήπεδα της Ρωσίας. Οι Σκανδιναβοί βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι ονειρεύονται ημιτελικά σε περίπτωση που αποκλείσουν τους Άγγλους.

Σύμφωνα με τη "Sport", ο Σουηδός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός γκολκίπερ των "μπλαουγκράνα", Γιάσπερ Σίλεσεν, θα αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη στην αναζήτηση περισσότερου χρόνου συμμετοχής κι ο Όλσεν είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται ως μπακ-απ του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα προημιτελικά!Σουηδία - Αγγλίαμε 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Rebecca Blackwell

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ