ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εφορία και Κριστιάνο "διώχνουν" τον Μέσι

Εφορία και Κριστιάνο "διώχνουν" τον Μέσι

Πλήθος δημοσιευμάτων θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να φεύγει από την Μπατσελόνα. Δυο από αυτά όμως έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και αποκαλύπτουν τους λόγους του "διαζυγίου".

Μετά τις δηλώσεις του Αργεντινού σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, πως το μέλλον του ίσως και να βρίσκεται μακριά από την ομάδα, τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων έχουν φουντώσει.

Δυο από αυτά, ωστόσο, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εστιάζουν στην ουσία. Τους λόγους δηλαδή που ο 27άχρονος επιθετικός έχει... "ξενερώσει" με την παραμονή του στην Ισπανία.

Σύμφωνα με το elconfidencial ο Μέσι φαίνεται πως έχει δυσαρεστηθεί αρκετά με την ιστορία που τον εμπλέκει σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής, αφού κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση, κάτι που δεν είναι τόσο απίθανο όπως φαίνεται.

Ο Αργεντινός έχει πληρώσει πάνω από 50 εκ. ευρώ σε φόρους όλο αυτό το διάστημα, παρόλα αυτά πρέπει σύντομα να παραστεί σε δίκη που θα αποφασίσει για το μέλλον του. Έτσι η έξοδος από την Ισπανία (και όχι μόνο την Μπαρτσελόνα) είναι μία λύση για τον ίδιο.

Το δεύτερο δημοσίευμα είναι της Marca. Εκεί γίνεται λόγος για την υποστήριξη της Μπαρτσελόνα στον Μέσι η οποία, σύμφωνα με τον παίκτη, δεν είναι ίδια με εκείνη της Ρεάλ στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος είναι από τα φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα και σε αυτό βοηθούν ο προπονητής, οι συμπαίκτες και μέλη της διοίκησης της "βασίλισσας" που τον προβάλουν συνεχώς.

Από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, δεν γίνεται το ίδιο για τον Μέσι (σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα). Έχει ενδιαφέρον λοιπόν αν ισχύει κάτι από τα δυο ή και τα δυο ταυτόχρονα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ