ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Έδεσε" οριστικά τον Σουάρες

"Έδεσε" οριστικά τον Σουάρες
© ANDY HOOPER

Οι Γάλλοι του France Football επιβεβαιώνουν τη μεταγραφή του Λουίς Σουάρες από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα έναντι 80 εκ. ευρώ περίπου. Διαβάστε αναλυτικά.

Κάτοικος Καταλωνίας πρέπει να θεωρείται ο Λουίς Σουάρες. Σύμφωνα με το έγκυρο France Football, ο Ουρουγουανός φορ θα συνεχίσει οριστικά και αμετάκλητα την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αφού επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Το deal δεν έκλεισε στα 94 εκ. ευρώ, αλλά με ένα ποσό κοντά στα 80 εκ. ευρώ και ο ίδιος αναμένεται να υπογράψει για πέντε χρόνια με τους "μπλαουγκράνα".

Βέβαια, θα μπορεί να υπολογίζεται από τις 26 Οκτωβρίου και έπειτα, αφού πρέπει να συμπληρωθούν οι τέσσερις μήνες αποχής του από τα γήπεδα λόγω της γνωστής τιμωρίας από την FIFA για την δαγκωνιά στον Κιελίνι.

Ο Σουάρες ήταν πρώτος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ με 31 γκολ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σε 33 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ ψηφίστηκε ο κορυφαίος όλων στο "Νησί" από τον Τύπο και τους παίκτες.

Αν μη τι άλλο, μια πολύ σπουδαία μετεγγραφική κίνηση για την Μπαρτσελόνα, που προσθέτει στο δυναμικό ένα πραγματικό "φονικό όπλο" (όχι για τα δόντια του πάντως!) για κάθε αντίπαλη εστία.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ