ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Έδειξε" Βιλανόβα για Νεϊμάρ ο Μπαρτομέου

"Έδειξε" Βιλανόβα για Νεϊμάρ ο Μπαρτομέου

Το όνομα του Τίτο Βιλανόβα ενέπλεξε ο Τζουζέπ Μπαρτομέου στην απολογία του, μπροστά στο Δικαστή Ρουθ, για την μεταγραφή του Νεϊμάρ από τη Σάντος. Οργισμένη, η απάντηση του προέδρου της Μπαρτσελόνα.

Η "υπόθεση Νεϊμάρ" διχάζει ακόμη την Μπαρτσελόνα με τον Τζουζέπ Μπαρτομέου να "δείχνει" τον εκλιπόντα, Τίτο Βιλανόβα, ως υπεύθυνο που η μεταγραφή ολοκληρώθηκε ένα χρόνο νωρίτερα του προβλεπομένου στην κατάθεσή του στο Δικαστή, και τον πρόεδρο των "μπλαουγκράνα" να απαντά σε οργισμένο ύφος ότι δεν "έπαιξε" με τον πρώην τεχνικό της ομάδας.

"Το 2013, υπήρχε ένα αίτημα από τον προπονητή Τίτο Βιλανόβα να φέρουμε τον Νεϊμάρ, ένα χρόνο πριν γιατί στο σύλλογο έλειπε ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής. Ο Τίτο έκανε τη χημειοθεραπεία του, πήγαμε να τον δούμε στη Νέα Υόρκη και μας είπε ότι ήθελε να κάνει την αλλαγή. Ότι δεν ήθελε τον Βίγια, ήθελε να κλείσει τον Νεϊμάρ. Ήταν ο Ροσέλ, που ηγήθηκε των διαπραγματεύσεων με τον πατέρα του Νεϊμάρ.", ήταν η απολογία του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου ενώπιον του Δικαστή Πάμπλο Ρουθ, έτσι όπως την αποκάλυψε ο Cadena Ser.

Συνολικά τρεις φορές, ο Τζουζέπ Μπαρτομέου απέδωσε στον εκλιπόντα, Τίτο Βιλανόβα, την απόφαση να επιταχυνθούν οι διαπραγματεύσεις και να κάνει ο Νεϊμάρ το δρομολόγιο Σάο Πάουλο - Βαρκελώνη, ένα χρόνο νωρίτερα του προβλεπόμενου.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, την Παρασκευή, εξήγησε σε οργισμένο ύφος, ότι παρερμηνεύτηκε η απολογία του ενόψει του Δικαστή για την "υπόθεση - Νεϊμάρ".

"Υπάρχει μία πολύ κακή ερμηνεία, της παρέμβασής μου μπροστά στο Δικαστή. Δεν μου αρέσει να παίζουμε με τον Τίτο Βιλανόβα. Είμαι απογοητευμένος, με τις ερμηνείες. Εξετάζουμε να καλέσουμε τη Συνέλευση για να τα εξηγήσουμε όλα. Ο Νεϊμάρ ήταν απαίτηση των τεχνικών. Ο Σάντρο Ροσέλ άφησε τη μεταγραφή για το 2014 και οι τεχνικοί απαίτησαν να προχωρήσουμε την μεταγραφή το 2013. Αυτό σημαίνει ότι ο Τίτο, δεν ήταν καθόλου υπεύθυνος. Δεν έκανε λάθος, όταν ζήτησε τη μεταγραφή. Ο Τίτο υπήρξε παράδειγμα, για όλους εμάς."

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ