ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Διστακτικός στην πρόταση της Μπαρτσελόνα ο Τέγιο

Διστακτικός στην πρόταση της Μπαρτσελόνα ο Τέγιο

Προβληματισμένος παρουσιάζεται ο Κρίστιαν Τέγιο για το αν θα πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερη ρήτρα. Διαβάστε με πόσα χρήματα τον αποκτά μία ομάδα τώρα και τι προτείνουν οι Καταλανοί.

Πολύ μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός στην Μπαρτσελόνα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές όπως δεν παίρνουν τις ευκαιρίες που θα ήθελαν.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται πως είναι και ο Κριστιάν Τέγιο, ο οποίος βλέπει πως μπορεί να είναι δύσκολο για εκείνον να αγωνιστεί στους Καταλανούς όσο θα θέλει.

Ο Τέγιο το 2012 υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο είχε ρήτρα 18 εκ. ευρώ. Ωστόσο, η ρήτρα μπορούσε να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συμμετοχές του Ισπανού εξτρέμ και τον χρόνο συμμετοχής του. Έτσι λόγω του περιορισμένου χρόνου που έπαιξε η ρήτρα του κατέβηκε στα 10 εκ. ευρώ, ποσό με το οποίο μπορεί να τον αποκτήσει η κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μεταξύ εκείνων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και αυτό έχει κάνει την Μπαρτσελόνα να ζητάει αύξηση της ρήτρας του. Οι "μπλαουγκράνα" επιθυμούν να υπογραφεί νέο συμβόλαιο, το οποίο θα ορίζει πως η ρήτρα του Τέγιο θα είναι οριστικά στα 18 εκ. ευρώ.

Ωστόσο, ο 21χρονος είναι διστακτικός στο να συμφωνήσει σύμφωνα με τη -μαδριλένικη-"Marca", καθώς αύξηση της ρήτρας του θα είναι τροχοπέδη σε μία πιθανή μεταγραφή του. Ακόμη, η "As" αναφέρει πως εντός των επόμενων ημερών οι Αντόνι Θουμπιθαρέτα, αθλητικός διευθυντής, και Χοσέπ Μαρί Μπαρτομέου, αντιπρόεδρος, θα συναντηθούν με τον ατζέντη του παίκτη προκειμένου να τον πείσουν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ