ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δίνει 35.000.000 ευρώ για Ντοναρούμα!

Δίνει 35.000.000 ευρώ για Ντοναρούμα!

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την Tuttosport θα επιχειρήσουν να τον πάρουν το καλοκαίρι μέσω μίας δελεαστικής πρότασης στη Μίλαν.

Αποτελεί την "αποκάλυψη" της Μίλαν τη φετινή σεζόν έχοντας κερδίσει με το σπαθί του τη θέση του βασικού γκολκίπερ από τον Ντιέγκο Λόπεθ και ήδη έχει αρχίσει να αποτελεί στόχο μεγάλων ομάδων και εκτός Ιταλίας.

Όπως υποστηρίζει η τορινέζικη εφημερίδα "Tuttosport", ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα με τις εμφανίσεις του με τους "ροσονέρι" και το ερχόμενο καλοκαίρι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 35.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Από την πλευρά τους πάντως οι Μιλανέζοι ούτε που θέλουν να ακούν για σενάρια αποχαιρετισμού με τον 17χρονο γκολκίπερ τον οποίο θεωρούν ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά τους στοιχεια, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να σχολιάζει χαρακτηριστικά:

Δίνει 35.000.000 ευρώ για Ντοναρούμα!

"Ο Ντοναρούμα δεν πωλείται. Δεν υπάρχει τίποτα με τη Μπαρτσελόνα. Είναι ο τερματοφύλακάς μας και στηριζόμαστε πάνω του".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν πάντως και η τοποθέτηση του ίδιου του παίκτη όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού να τον αποκτήσουν: "Θέλουν Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να με αποκτήσουν; Είμαι ήδη σε μεγαλύτερο σύλλογο, στο σύλλογο των ονείρων μου".

Δείτε μία σπουδαία επέμβαση του Ντοναρούμα στο σαββατιάτικο Μίλαν-Τορίνο:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ