ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Διέρρευσε η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2018-2019

Barcelona's Lionel Messi, center, runs with the ball during the the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday Feb. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, center, runs with the ball during the the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday Feb. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Δείτε τις αλλαγές που θα έχει η βασική εμφάνιση της Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2018-2019 και οι οποίες παραπέμπουν μια εικοσαετία πίσω.

Σε μια από τις... γνωστές της συνήθειες, η ιστοσελίδα "footyheadlines.com" αποκάλυψε τις αλλαγές στην βασική εμφάνιση της Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2018-2019.

Επανέρχονται οι κλασικές ρίγες στη φανέλα, αν και φανερά πιο "αδυνατισμένες" σε σχέση με τα σχέδια του παρελθόντος. Τα χρώματα της φανέλας δεν αλλάζουν, καθώς παραμένει το χρυσό στο σήμα της NIKE και το άσπρο για το logo του χορηγού.

Διέρρευσε η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2018-2019

Από πλευράς προτύπου, η φανέλα θα είναι βασισμένη σε αυτές που σχεδιάζει η ΝΙΚΕ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η επόμενη γενιά της NIKE Aeroswift συστήνει μια νέα πατέντα με πιο ελαφριά κατασκευή συνολικά.

Διέρρευσε η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2018-2019

Ο σχεδιασμός στα μανίκια δεν αλλάζει. Αυτό που αλλάζει είναι το χρώμα σε σορτσάκι και κάλτσες, καθώς επανέρχεται το dark navy, που παραπέμπει στις δύο πρώτες σεζόν συνεργασίας της εταιρείας με την Μπαρτσελόνα, δηλαδή μια εικοσαετία πίσω.

Διέρρευσε η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2018-2019

Η παρουσίαση της νέας φανέλας των "μπλαουγκράνα" αναμένεται τον Μάιο του 2018.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ