ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Διάψευση Μπαρτσελόνα για Βαλβέρδε

Barcelona's manager Luis Enrique, left smiles beside Athletic Bilbao's manager Ernesto Valverde, during the Spanish Copa del Rey, 16 round, first leg soccer match, between FC Barcelona and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Jan.5, 2017. FC Barcelona lost the match 2-1. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's manager Luis Enrique, left smiles beside Athletic Bilbao's manager Ernesto Valverde, during the Spanish Copa del Rey, 16 round, first leg soccer match, between FC Barcelona and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Jan.5, 2017. FC Barcelona lost the match 2-1. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Τα ΜΜΕ στην Ισπανία κάνουν λόγο για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για τη διαδοχή του Λουίς Ενρίκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο η Μπαρτσελόνα προχωρά σε διαψεύσεις.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε διαδικασία εξεύρεσης νέου προπονητή, ωστόσο προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τους τόνους και δεν δίστασε να προβεί σε διάψευση ρεπορτάζ σχετικά με διαπραγματεύσεις με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βάσκος τεχνικός αποτελεί το φαβορί για τη διαδοχή του Λουίς Ενρίκε και ο τηλεοπτικός σταθμός "TV3" υποστήριξε ότι ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, επικοινώνησε με τον ομόλογό του της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γιόσου Ουρουτία, για να τον ενημερώσει.

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι ζήτησε από την Αθλέτικ να προσλάβει τον Βαλβέρδε και ότι ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ρομπέρτο Φερνάντεθ, επικοινώνησε προσφάτως με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΟΥΝΘΟΥΕ

Το θέατρο του παραλόγου αναμένεται να συνεχιστεί για λίγο καιρό ακόμα, με τον 53χρονο προπονητή να τρέχει επικεφαλής στην κούρσα διαδοχής και αυτήν τη στιγμή να φαίνεται πως έχει μόνο έναν αντίπαλο, τον βοηθό του Λουίς Ενρίκε, Χουάν Κάρλος Ουνθουέ.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα εξετάζουν με το ίδιο μάτι τις δύο επιλογές και κανείς τους δεν έχει προβάδισμα έναντι του άλλου, ωστόσο δεν αποκλείεται ακόμα και η συνεργασία τους.

Ο μεν Βαλβέρδε θα προσφέρει τις τακτικές γνώσεις του, ο δε Ουνθουέ την εμπειρία του από τον σύλλογο σε περίπτωση που προωθηθεί αυτό το δίδυμο.

Παρ' όλα αυτά, κανείς από τους δύο δεν έχει ενημερωθεί για ένα τέτοιο σχήμα και δεν αποκλείεται να μην συμφωνήσουν, αφού ο Βαλβέρδε έχει το δικό του επιτελείο, ενώ ο Ουνθουέ, μετά από τη θητεία του υπό τον Φρανκ Ράικαρντ, τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Λουίς Ενρίκε, ενδέχεται να επιθυμεί να αναλάβει ως πρώτος προπονητής.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ