ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Διάψευση για την ονοματοδοσία στο "Καμπ Νόου"

FC Barcelona's Andres Iniesta, right, and FC Barcelona's president Josep Maria Bartomeu pose with a shirt reading in Catalan: "Andres Iniesta forever" at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, Oct. 6, 2017. Barcelona has extended Andres Iniesta's contract "for life.". (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Andres Iniesta, right, and FC Barcelona's president Josep Maria Bartomeu pose with a shirt reading in Catalan: "Andres Iniesta forever" at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, Oct. 6, 2017. Barcelona has extended Andres Iniesta's contract "for life.". (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η εταιρία που φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 400.000.000 ευρώ για τη μετονομασία του "Καμπ Νόου" εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης για τα δημοσιεύματα.

Την ώρα που το ρεπορτάζ του "Catalunya Ràdio" περί ονοματοδοσίας στο "Καμπ Νόου", σε μία χορηγική συμφωνία που θα αγγίξει τα 400.000.000 ευρώ, κάνει τον γύρο του κόσμου, η φερόμενη ως εταιρία με την οποία θα συμφωνήσει η Μπαρτσελόνα δηλώνει άγνοια.

Ο φαρμακευτικός κολοσσός "Grífols" εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να προσφέρθει την ονομασία της στην έδρα των "μπλαουγκράνα".

"Σχετικά με τις ειδήσεις που διαδόθηκαν σχετικά με διαπραγματεύσεις μεταξύ της 'Grifols' και της Μπαρτσελόνα για τη σύνδεση του ονόματός μας με το 'Καμπ Νόου', η ετιαρία δεν μελετά καμία χορηγία τέτοιου τύπου", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ