ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Διαψεύδει η Μπαρτσελόνα τη συμφωνία με Γκριεζμάν

Atletico Madrid's Antoine Griezmann, left, tussles for the ball with Barcelona's Gerard Deulofeu during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Barcelona at the Metropolitano stadium in Madrid, Saturday, Oct. 14, 2017. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico Madrid's Antoine Griezmann, left, tussles for the ball with Barcelona's Gerard Deulofeu during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Barcelona at the Metropolitano stadium in Madrid, Saturday, Oct. 14, 2017. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση και διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που την θέλουν να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αντουάν Γκριεζμάν για το προσεχές καλοκαίρι.

Τα σημερινά (20/01) πρωτοσέλιδα τόσο της "Mundo Deportivo" όσο και της "Sport" έκαναν λόγο για συμφωνία μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Αντουάν Γκριεζμάν προκειμένου ο Γάλλος επιθετικός να ντυθεί στα μπλαουγκράνα το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα, η "Sport" το πήγε ένα βήμα παρακάτω, καθώς υποστηρίζει πως το επόμενο διάστημα θα αρχίσει διαπραγμάτευση μεταξύ των δυο συλλόγων για να υπάρξει συμφωνία κάτω από το ποσό της ρήτρας, το οποίο ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, άμεση ήταν η αντίδραση των διοικούντων την "Μπάρτσα", οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση και διέψευσαν κατηγορηματικά τα σενάρια.

"Η Μπαρτσελόνα αρνείται κατηγορηματικά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες σε διάφορα ΜΜΕ και αφορούν τον παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν και μία φερόμενη συμφωνία με το σύλλογό μας.

Η Μπαρτσελόνα εκφράσει την αντίρρησή της σε τέτοια γεγονότα και επαναλαμβάνει πως σέβεται απόλυτα την Ατλέτικο Μαδρίτης", αναφέρει η ανακοίνωση.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ