ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Διαψεύδει για Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα"

Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Η Μπαρτσελόνα διαψεύδει στη "Mundo Deportivo" ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα προβεί σε ανακοινώσεις πριν από τον τελικό του Copa del Rey.

Ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός, "RAC1", παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/5) ως τελειωμένη την υπόθεση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των "μπλαουγκράνα" από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσον αφορά στην αντικατάσταση του Λουίς Ενρίκε.

Η "Mundo Deportivo" επικοινώνησε με αξιωματούχους της ομάδας της Βαρκελώνης, οι οποίοι διέψευσαν οποιαδήποτε συμφωνία με τον νυν τεχνικό της Μπιλμπάο.

"Δεν υπάρχει τίποτα. Μέχρι τη Δευτέρα 29 Μάη, μετά τον τελικό του Copa del Rey (27/5) δεν θα υπάρξει κάτι. Εκείνη την ημέρα θα αποφασισθεί".

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", από την Μπαρτσελόνα δεν αρνούνται ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι στη λίστα των υποψηφίων. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται επίσης ο Χουάν Κάρλος Ουνθουέ και ο τεχνικός της Σοθιεδάδ, Εουσέμπιο Σακριστάν.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ