ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δεύτερος σκόρερ τα... αυτογκόλ στην Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το αυτογκόλ του Νικολάου ήταν το πέμπτο που πετυχαίνει φέτος αντίπαλος της Μπαρτσελόνα με τον Μέσι να είναι ο μοναδικός που έχει πετύχει περισσότερα.

Από την αρχή του αγώνα με τον Ολυμπιακό η Μπαρτσελόνα πίεσε και είχε ευκαιρίες για να σκοράρει. Τελικά, για να μπορέσει να πετύχει το πρώτο της γκολ χρειάστηκε μία άτυχη στιγμή του Δημήτρη Νικολάου ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σέντρα του Ντεουλοφέου.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που αντίπαλος των Καταλανών έβαλε αυτογκόλ φέτος.

Για την ακρίβεια αυτός είναι ο δεύτερος συνηθέστερος τρόπος που σκοράρει φέτος η Μπαρτσελόνα. Σε όλες τις διοργανώσεις οι παίκτες του Βαλβέρδε έχουν πετύχει 32 γκολ σε 13 αγώνες. Από αυτά τα 15 τα έχει σημειώσει ο Μέσι και τα αυτογκόλ έρχονται στη δεύτερη θέση, αφού κανένας άλλος παίκτης δεν έχει βάλει πάνω από πέντε.

Ο Λουίς Σουάρες είναι ο αμέσως επόμενος σκόρερ με τρία γκολ, ενώ ακόμα επτά παίκτες των Καταλανών έχουν βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Σε ό,τι αφορά στο Champions League, η Μπαρτσελόνα έχει πετύχει επτά τέρματα, με τον Μέσι να έχει τα τρία από αυτά, δύο είναι αυτογκόλ (Κοάτες και Ανδρούτσος), ενώ από ένα έχουν Ράκιτιτς και Ντιν.

Δείτε αναλυτικά τα γκολ της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις

Παίκτης Πρωτάθλημα Champions League Super Copa Espana Σύνολο
Μέσι 11 3 1 15
Αυτογκόλ 3 2 0 5
Σουάρες 3 0 0 3
Ντένις Σουάρεθ 2 0 0 2
Παουλίνιο 2 0 0 2
Μπουσκέτς 1 0 0 1
Πικέ 1 0 0 1
Σέρζι Ρομπέρτο 1 0 0 1
Ράκιτιτς 0 1 0 1
Ντιν 0 1 0 1
Σύνολο: 24 7 1 32
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ