ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δέος στο Ναό της Μπάρτσα!

Δέος στο Ναό της Μπάρτσα!

O Παναγιώτης Ζαγαλιώτης- που χάρη στην 24MEDIA και το Έθνος έζησε μία αξέχαστη εμπειρία στο Καμπ Νόου- περιγράφει το δέος που ένιωσε στο Ναό της Μπαρτσελόνα.

Λένε ότι σημασία έχει το ταξίδι. Εν προκειμένω, όμως, για τον Παναγιώτη Ζαγαλιώτη είχε και ο προορισμός. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού "Ερίκ Καστέλ" που διοργάνωσε η 24MEDIA και το Εθνος, πέρασε ένα αξέχαστο τριήμερο στη Βαρκελώνη με την παρέα του παρακολουθώντας από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Και μπορεί το τελικό αποτέλεσμα με τη Χετάφε (0-0) να μην ήταν το επιθυμητό, ωστόσο οι αναμνήσεις που πήρε μαζί του, θα του μείνουν αξέχαστες!

Ο ίδιος μίλησε στο Εθνοσπόρ την Πέμπτη (22/2) για την εμπειρία του:

"Το ταξίδι ήταν φανταστικό με όλη τη σημασία της λέξης (δεν το λέω επειδή θα μπει στην εφημερίδα, όντως το εννοώ!). Η Βαρκελώνη είναι πανέμορφη και "εύκολη" πόλη, από άποψη ρυμοτομίας, συγκοινωνιών και αποστάσεων, οπότε ήταν εύκολο να τη γυρίσουμε.

Πήγαμε στο πάρκο Montjuic με το κάστρο του, από το οποίο φαίνεται η πόλη από τη μία πλευρά. Λίγο πιο κάτω είναι το ολυμπιακό στάδιο του 1992 που το επισκεφθήκαμε επίσης. Πήγαμε ακόμη στην Barcelonetta, μία χερσόνησο ιδανική για βόλτες, και είδαμε το ενυδρείο το οποίο ήταν αρκετά αξιόλογο. Επισκεφθήκαμε τη Sagrada Familia (που μεταξύ μας, είναι εντυπωσιακή μόνο από έξω. Από μέσα δεν αξίζει και τόσο), και το Parc Guell, από το οποίο βλέπεις ολόκληρη την πόλη.

Όσον αφορά στο γήπεδο, είναι τεράστιο και επιβλητικό. Είχε πολύ κόσμο τη μέρα εκείνη, και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία.

Όταν μπήκαμε μέσα παραδεχθήκαμε όλοι ότι μας έπιασε ένα δέος!

Ο αγώνας δυστυχώς έληξε 0-0 οπότε δεν είδαμε γκολ, αλλά η εμπειρία γενικότερα μας αποζημίωσε. Στη συνέχεια πήγαμε στην μπουτίκ της Μπαρτσελόνα ακριβώς έξω από το γήπεδο, η οποία είχε κατακλυστεί από κόσμο, και αγοράσαμε προϊόντα για εμάς και για τους δικούς μας. Γενικότερα, το ταξίδι ήταν εξαιρετικό, ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία που μας δόθηκε μέσα από το διαγωνισμό, και οι αναμνήσεις του ταξιδιού θα μας μείνουν για μια ζωή".

Δέος στο Ναό της Μπάρτσα!
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ