ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δεν θα σχηματίσει pasillo για τη Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο υπεύθυνος θεσμικών σχέσεων της Μπαρτσελόνα, Γκιγιέρμο Αμόρ, υποστήριξε πως η ομάδα του δεν θα χειροκροτήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση ενός τροπαίου, σε μια διοργάνωση που η ίδια δεν συμμετείχε.

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το αν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θα σχηματίσουν Pasillo σε αυτούς της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" το Σάββατο (23/12, 14:00) πριν την έναρξη του Clasico για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων από τους "μπλάνκος".

Ο υπεύθυνος θεσμικών σχέσεων της Μπαρτσελόνα, Γκιγιέρμο Αμόρ, υποστήριξε πως η ομάδα του δεν θα χειροκροτήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση ενός τροπαίου, σε μια διοργάνωση που η ίδια δεν συμμετείχε, τονίζοντας πως το Pasillo είθισται για διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος και οι δυο ομάδες.

"Το χειροκρότημα γίνεται για την διοργάνωση που συμμετέχουμε, όπως στο πρωτάθλημα. Αυτό δεν είναι μια τέτοια περίπτωση", ανέφερε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας την θέση και την στάση των "μπλαουγκράνα" ενόψει του μεγάλου ντέρμπι.

Βέβαια, το 2010 η Βιγιαρεάλ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε προπονητή και τον Νταβίντ Φουστέρ στην 11άδα, είχε κάνει pasillo στην Μπαρτσελόνα μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη βαθμολογική διαφορά των δυο ομάδων, την οποία χαρακτήρισε πολύ καλή (11 βαθμοί με ματς λιγότερο η Ρεάλ), όμως είπε πως "υπάρχουν ομάδες που είναι πιο κοντά. Εμείς πάμε για να νικήσουμε. Θα είναι καλό να το πετύχουμε, θα προσπαθήσουμε και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να έχουμε θετική εικόνα στο χορτάρι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ