ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δανεικός στην Ίντερ ο Ραφίνια

FC Barcelona's Rafinha Alcantara, center, duels for the ball with Valencia's Jose Luis Gaya, right, during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Rafinha Alcantara, center, duels for the ball with Valencia's Jose Luis Gaya, right, during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Ίντερ θα αποκτήσει τον Ραφίνια από την Μπαρτσελόνα με εξάμηνο δανεισμό κι οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι ύψους 35.000.000 ευρώ. Ταξιδεύει στο Μιλάνο και βλέπει το ματς με τη Ρόμα ο Βραζιλιάνος.

Δεν ξεκίνησε τυχαία μαθήματα ιταλικών τον τελευταίο μήνα. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Ραφίνια, θα αγωνιστεί το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν στη γειτονική χώρα, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να παραχωρηθεί από την Μπαρτσελόνα στην Ίντερ με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού, ενώ οι "νερατζούρι" θα έχουν την οψιόν να τον αγοράσουν το καλοκαίρι έναντι 35.000.000 ευρώ (συν άλλα 3.000.000 ευρώ ως μπόνους σε περίπτωση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων).

Ταξιδεύει για το Μιλάνο, συνοδευόμενος από τον πατέρα κι ατζέντη του (πρώην προπονητή του Άρη) Μαζίνιο, κι αναμένεται να παρακολουθήσει από τις εξέδρες του "Giuseppe Meazza" την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρόμα (21/1, 21:45) για την 21η αγωνιστική της Serie A.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ