ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αυτός είναι το πρώτο "χτύπημα" της Μπαρτσελόνα

Αυτός είναι το πρώτο "χτύπημα" της Μπαρτσελόνα

Ο 22χρονος Ισπανός επιτελικός μέσος της Βιγιαρεάλ, Ντένις Σουάρεθ, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν όπως αποκάλυψε η "Sport". Διαβάστε το story.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και ενώ απομένει για αυτήν ο "τελικός" του πρωταθλήματος στην έδρα της Γρανάδα και ο τελικός του Copa del Rey απέναντι στην Σεβίλλη, η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει κλείσει την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα η καταλανική "Sport", οι άνθρωποι των "μπλαουγκράνα" επικοινώνησαν την περασμένη Τρίτη (10/5) με τους ομολόγους τους της Βιγιαρεάλ και τους γνωστοποίησαν πως θα κάνουν χρήση του buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ντένις Σουάρες με την Βιγιαρεάλ για να πάρουν πίσω στο "Camp Nou".

Αυτός είναι το πρώτο "χτύπημα" της Μπαρτσελόνα

Συγκεκριμένα θα πληρώσουν το ποσό των 3.250.000 ευρώ στο "κίτρινο υποβρύχιο" (τόσο προβλέπεται βάσει ρήτρας) ενώ ο 22χρονος Ισπανός επιτελικός χαφ, ο οποίος είχε μεταγραφεί για πρώτη φορά στην Μπαρτσελόνα τον Αύγουστο του 2013, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε περίπτωση που ο Σουάρες παραχωρηθεί κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν του στο "Camp Nou" η Βιγιαρεάλ θα εισπράξει το 50% της πώλησης ενώ αν φύγει στη δεύτερη σεζόν τότε η Βιγιαρεάλ θα κερδίσει το 25% των χρημάτων που θα εισπράξουν οι Καταλανοί.

Αυτός είναι το πρώτο "χτύπημα" της Μπαρτσελόνα

Σημειώνεται πως ο Λουίς Ενρίκε είχε ζητήσει από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα την απόκτηση του Ντένις Σουάρες κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όμως οι προσπάθειες των πρωταθλητών Ισπανίας δεν ευοδώθηκαν αφού υπήρχε άρνηση από την πλευρά του "κίτρινου υποβρυχίου".

Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ