ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αυτό είναι το νούμερο που θα φοράει ο Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα

Barcelona's new signing Brazilian Philippe Coutinho poses for the media, during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Jan. 8, 2018. Coutinho is joining Barcelona after Liverpool agreed Saturday to sell the Brazilian in a deal that makes him one of the most expensive players in soccer history. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's new signing Brazilian Philippe Coutinho poses for the media, during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Jan. 8, 2018. Coutinho is joining Barcelona after Liverpool agreed Saturday to sell the Brazilian in a deal that makes him one of the most expensive players in soccer history. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η "Mundo Deportivo" αποκαλύπτει το νούμερο που πρόκειται να φορέσει ο Φιλίπε Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα και το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με μία επικείμενη αποχώρηση απ' το ρόστερ. Για ποιον παίκτη κρατούν το "7" οι Καταλανοί ενόψει καλοκαιριού.

O Φιλίπε Κοουτίνιο είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα απ' τις 6 Ιανουαρίου, όταν κι ανακοινώθηκε η συμφωνία με τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος σταρ δεν έχει κάνει, μέχρι στιγμής, ντεμπούτο με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό και το νούμερο που θα φορέσει.

Σημερινό (20/01) δημοσίευμα της " Mundo Deportivo" αποκαλύπτει την επιλογή του 25χρονου μεσοεπιθετικού, αλλά και το λόγο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η επιλογή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας ο Κοουτίνιο θα κάνει "δικό" του το Νο.14, το οποίο έχει, προς το παρόν, στην κατοχή του ο Χαβιέρ Μαστσεράνο. Και λέμε προς το παρόν, αφού ο Αργεντινός μέσος πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν μετά τη ρεβάνς του Copa del Rey με την Εσπανιόλ την προσεχή Πέμπτη (25/01).

Ο 33χρονος χαφ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα για χάρη της Hebei Fortune, το οποίο σημαίνει πως το "14" θα μείνει -για λίγο- χωρίς κάτοχο. Μάλιστα, η "Mundo Deportivo" το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και υποστηρίζει πως οι διοικούντες την "Μπάρτσα" δεν προσέφεραν το Νο.7 στον Κοουτίνιο, το οποίο έμεινε "ορφανό" μετά την αποχώρηση του Αρντά Τουράν, επειδή το προορίζουν για τον Αντουάν Γκριεζμάν που είναι ο μεγάλος στόχος για το προσεχές καλοκαίρι.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Αυτό είναι το νούμερο που θα φοράει ο Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ