ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αυτό είναι το μυστικό σχέδιο της Μπαρτσελόνα για Πογκμπά

Αυτό είναι το μυστικό σχέδιο της Μπαρτσελόνα για Πογκμπά

Η Mundo Deportivo αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα το πλάνο της Μπαρτσελόνα για να "κλείσει" άμεσα τον Πολ Πογκμπά και να τον έχει στη διάθεσή της από τον Ιανουάριο του 2016. Διαβάστε το story.

Η επιθετική της γραμμή "πετάει φωτιές" με τους Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ, οπότε η Μπαρτσελόνα θέλει να ισχυροποιήσει παρομοίως και τη μεσαία γραμμή της και για το λόγο αυτό φαίνεται πως καταλήγει στον... Πολ Πογκμπά.

"Το μυστικό σχέδιο για τον Πογκμπά", είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "Mundo Deportivo", με το καταλανικό μέσο να αποκαλύπτει πως η "Μπάρτσα" είναι διατεθειμένη να κλείσει από τώρα το deal με τη Γιουβέντους για τον παίκτη και να τον αφήσει δανεικό στους πρωταθλητές Ιταλίας μέχρι να λήξει η απαγόρευση μεταγραφών που της έχει επιβληθεί από τη FIFA.

Το καλοκαίρι που έρχεται η ομάδα της Καταλωνίας δεν θα είναι σε θέση να κάνει μεταγραφές όμως από τον Ιανουάριο του 2016 κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η πρόθεση των διοικούντων της είναι να μπουν φουριόζα σε εκείνη τη μεταγραφική περίοδο ανακοινώνοντας τον Γάλλο άσο.

Υπάρχει βέβαια και ένα "αγκάθι" καθώς σε μία τέτοια περίπτωση ο Πογκμπά θα είναι υποχρεωμένος να μην αγωνιστεί στο Champions League με τη Γιουβέντους στο πρώτο μισό της σεζόν για να έχει δικαίωμα να το κάνει στο δεύτερο μισό σε περίπτωση φυσικά που έχει πάρει η "Μπάρτσα" το εισιτήριο για τους "16".

Αυτό είναι το μυστικό σχέδιο της Μπαρτσελόνα για Πογκμπά

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo για το πλάνο που έχει η Μπαρτσελόνα προκειμένου να ντύσει στα "μπλαουγκράνα" τον 22χρονο άσο και να τον έχει στη διάθεσή της από τον Ιανουάριο του 2016 που θα μπορεί και πάλι να κάνει μεταγραφές

Στη διαπραγμάτευση σημαντικό ρόλο φαίνεται πως έχει ο Αριέντο Μπράιντα που έχει επικοινωνήσει ήδη με τους Μπέπε Μαρότα (γενικός διευθυντής Γιουβέντους) και Μίνο Ραϊόλα (μάνατζερ του παίκτη), με τη Μπαρτσελόνα να επιλέγει αυτό το δρόμο μετά τον "λανθασμένο" που είχε πάρει παλαιότερα η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένοι είχαν επιχειρήσει μέσω του Ζινεντίν Ζιντάν να προσεγγίσουν τον ίδιο τον παίκτη "παρακάμπτοντας" το μάνατζέρ του, με τον Ραϊόλα να δείχνει όμως τη δυσαρέσκειά του τονίζοντας πως "δεν έχουμε διάθεση να πουλήσουμε τον παίκτη στη Ρεάλ που χρησιμοποιεί σαν πετσέτες τους παίκτες".

Όσον αφορά στην τιμή πώλησης του παίκτη, γίνεται λόγος για ένα ποσό μεταξύ 60 και 100 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ