ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αυτή είναι η δίαιτα του Μέσι

Αυτή είναι η δίαιτα του Μέσι

Ισπανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν το διαιτητικό μενού της Μπαρτσελόνα μετά τον αγώνα με τη Μάλαγα. Δείτε τι έφαγε ο Μέσι και οι συμπαίκτες του (φωτογραφία).

Εάν φανταζόσασταν πάντα πως η δίαιτα ενός πρωταθλητή περιλαμβάνει θυσίες, τότε τα απόλυτα είδωλά σας δεν μπορεί παρά να είναι η Μπαρτσελόνα και ο Λιονέλ Μέσι ειδικότερα.

Όπως αποκάλυψαν (μέσω σχετικής φωτογραφίας) ισπανικά ΜΜΕ, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε ένα "σπαρτιάτικο" γεύμα μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης στο "Ροσαλέδα" με τη Μάλαγα , με τον πιο εμβληματικό της παίκτη, Λιονέλ Μέσι, να έχει παραγγείλει μία πίτσα με τυρί και μία Sprite, συνοδευμένη από γιαούρτι με φράουλες και μπισκότα.

Αυτή είναι η δίαιτα του Μέσι

Ιδού το μενού της Μπαρτσελόνα μετά τον αγώνα με τη Μάλαγα

Πέρα από την πίτσα (η πιο περιζήτητη ήταν αυτή με προσούτο και τυρί), υπήρχαν κάποιοι που ζήτησαν σούσι, (διπλή μερίδα για τους Ράκιτις και Ραφίνια), ιταλικό σάντουιτς (Panini συνοδευμένο με Nutella ζήτησαν οι Τερ Στέγκεν και Πικέ), καθώς επίσης σαλάτες και φρούτα.

Να σημειωθεί πως μόνο οι Μέσι και Σέρχι Ρομπέρτο ζήτησαν και μία σόδα (ο δεύτερος είχε πάρει επίσης Coca Cola), με τους περισσότερους παίκτες να ζητούν νερό και αλλά και κάποια ισοτονικά ποτά.

Διαβάστε επίσης για το επεισόδιο του Μέσι με τον Ουέλινγκτον στο Μάλαγα-Μπαρτσελόνα αλλά και τις κατηγορίες του Βραζιλιάνου άσου για τον Αργεντίνο σούπερ σταρ .

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ