ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αυτή είναι η πρόταση της Μπαρτσελόνα στη Λίβερπουλ για Κοουτίνιο

Liverpool's Philippe Coutinho, left, celebrates after scoring during the Champions League soccer match between Spartak Moscow and Liverpool in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Liverpool's Philippe Coutinho, left, celebrates after scoring during the Champions League soccer match between Spartak Moscow and Liverpool in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο και περιμένουν το τελικό "ΟΚ" για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Οι συζητήσεις μεταξύ των διοικούντων την Μπαρτσελόνα με τους αντίστοιχους της Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Φιλίπε Κοουτίνιο φαίνεται πως έχουν μπει στην τελική ευθεία. Ο αποκλεισμός του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ απ' την αποστολή των "κόκκινων" για τον αγώνα με την Μπέρνλι φούντωσε τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται μία "ανάσα" απ' τους Καταλανούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Mundo Deportivo", οι "μπλαουγκράνα" έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στη Λίβερπουλ και περιμένουν το τελικό "ΟΚ" της αγγλικής ομάδας προκειμένου να ολοκληρώσουν το deal. Το δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα προσφέρει 110.000.000 ευρώ fixed, καθώς κι άλλα 40.000.000 με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Δηλαδή, η μεταγραφή του Βραζιλιάνου σταρ θα φτάσει στα 150.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της "Mundo Deportivo", επικαλούμενος πληροφορίες από διαφορετικές πηγές, υποστηρίζει πως η μεταγραφή είναι πιθανό να ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Τη φετινή σεζόν, ο Κοουτίνο μετράει 12 γκολ και 9 ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ενώ συνολικά με τους "κόκκινους" έχει 54 γκολ και 46 ασίστ σε 201 παιχνίδια.

Photo Credits: AP Photo/Ivan Sekretarev

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ