ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αυτή είναι η πιο φανατική θαυμάστρια του Νεϊμάρ

Αυτή είναι η πιο φανατική θαυμάστρια του Νεϊμάρ

Η 16χρονη Ριάνον Κονέλεϊ από το Τέξας είχε απορρίψει πριν μερικούς μήνες 10.000 δολάρια (!) προτιμώντας να συναντήσει το μεγάλο της αθλητικό είδωλο, Νεϊμάρ. Δείτε την να πραγματοποιεί το όνειρό της (VIDEO).

Η 16χρονη Αμερικανίδα Ριάνον Κονέλεϊ, τερματοφύλακας στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ στο οποίο συμμετέχουν λύκεια όλης της χώρας (High School League), είχε καταφέρει τον Οκτώβριο του 2014 να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα εξαιτίας της... τρέλας της για τον Νεϊμάρ.

Και αυτό γιατί έτυχε να κερδίσει έναν διαγωνισμό γνωστής μάρκας αναψυκτικού με το έπαθλο να είναι μία συνάντηση face-to-face με τον Βραζιλιάνο άσο και όταν της τέθηκε το δίλημμα "Νεϊμάρ ή 10.000 δολάρια μετρητά αυτή τη στιγμή" εκείνη απέρριψε τα χρήματα και επέλεξε το μεγάλο ποδοσφαιρικό της είδωλο προς έκπληξη όλων.

Αυτή είναι η πιο φανατική θαυμάστρια του Νεϊμάρ

Λίγους μήνες αργότερα η νεαρή παίκτρια ταξίδεψε στη Βαρκελώνη μαζί με τη μητέρα και τον προπονητή της, προσκεκλημένοι όλοι τους από τον Νεϊμάρ για να δουν διά ζώσης το Μπαρτσελόνα-Χετάφε, και εκτός από το παιχνίδι είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον 22χρονο επιθετικό και στο σπίτι του.

Αυτή είναι η πιο φανατική θαυμάστρια του Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ ήταν ιδιαίτερα χαλαρός σε σύγκριση με την εντελώς "τρακαρισμένη" Ριάνον που περίμενε μήνες για αυτό το "ραντεβού", με τους δύο τους να μιλούν πάντως για λίγα λεπτά στα αγγλικά και στα ισπανικά και στο τέλος η νεαρή κοπέλα να σκάει ένα φιλί στο μάγουλο του Βραζιλιάνου!

Αυτή είναι η πιο φανατική θαυμάστρια του Νεϊμάρ

"Ήθελα απλά να τον συναντήσω, για μένα αυτό ήταν πιο σημαντικό από τις 10.000 λίρες. Ήταν εκπληκτικό να βλέπεις ένα ματς στην Ευρώπη, στη Βαρκελώνη μάλιστα με τον Νεϊμάρ να αγωνίζεται! Ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ", δήλωσε χαρακτηριστικά η τόσο αφοσιωμένη φαν του Νεϊμάρ.

Η συνάντηση του Νεϊμάρ με τη φανατική θαυμάστριά του, Ριάνον Κονέλεϊ:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ