ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αυτή είναι η νέα πρόταση της Μπαρτσελόνα για Ντεμπελέ

Dortmund's Ousmane Dembele plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Borussia Dortmund in Berlin, Germany, Saturday, March 11, 2017. Berlin defeated Dortmund by 2-1. (AP Photo/Michael Sohn)
Dortmund's Ousmane Dembele plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Borussia Dortmund in Berlin, Germany, Saturday, March 11, 2017. Berlin defeated Dortmund by 2-1. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Η καταλανική εφημερίδα "Sport" αποκαλύπτει τη νέα πρόταση που κατέθεσε η Μπαρτσελόνα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Η περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα θεωρούν τον Γάλλο εξτρέμ ως ιδανικό διάδοχο του Νεϊμάρ στην επίθεση. Μάλιστα, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Καταλανών, Όσκαρ Γκράου μαζί με τους Χαβιέρ Μπόρδας και Ραούλ Σανλεχί ταξίδεψαν στη Γερμανία προκειμένου να διαπραγματευθούν την μεταγραφή του 20χρονου μεσοεπιθετικού.

Οι "μπλαουγκράνα" κατέθεσαν πρόταση ύψους 70.000.000 ευρώ στους Βεστφαλούς, η οποία, όμως, απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, όπως ενημέρωσε επίσημα η γερμανική ομάδα. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να τα παρατήσουν και σύμφωνα με την εφημερίδα " Sport", επανήλθαν το απόγευμα της Πέμπτης (10/08) με νέα πρόταση.

Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως η "Μπάρτσα" προσφέρει 90.000.000 ευρώ στη γερμανική ομάδα, ενώ παράλληλα υπάρχουν άλλα 30.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Μία αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία αποκλείεται να πείσει τους διοικούντες την Ντόρτμουντ να παραχωρήσουν το νέο μεγάλο αστέρι τους.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως οι "μπλαουγκράνα" έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Ντεμπελέ για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, το οποίο θα του αποφέρει 10.000.000 ευρώ ετησίως. Την περυσινή σεζόν ο Γάλλος σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε 21 ασίστ σε 49 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι Βεστφαλοί να κατακτήσουν το DFB-Pokal.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ