ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αστρονομικό πρόστιμο στον Νεϊμάρ!

Neymar da Silva Santos Junior of FC Barcelona during the Joan Gamper Trophy match between Barcelona and AS Roma on August 5, 2015 at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain.(Photo by VI Images via Getty Images)
Νεϊμάρ VI-IMAGES VIA GETTY IMAGES

Δημοσίευμα εφημερίδας από την Βραζιλία αποκαλύπτει πως δικαστήριο του Ρίο Ντε Τζανέιρο καταδίκασε τον Νεϊμάρ για φοροδιαφυγή. Αστρονομικό το ποσό που πρέπει να πληρώσει.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση από την Βραζιλία που αφορά την καταδίκη την πλευράς του Νεϊμάρ για φοροδιαφυγή όσον τα χρήματα που εισπράττει από χορηγούς. Ό

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "La Folha de Sao Paulo" ο 24άχρονος επιθετικός θα κληθεί να πληρώσει συνολικά πρόστιμα αξίας 46.000.000€!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, ο Νεϊμάρ κρίθηκε ένοχος για απάτη και φοροδιαφυγή γιατί δεν απέδιδε φόρους από τις συμφωνίες που υπέγραφε με γνωστές εταιρείες ένδυσης, ενώ είναι άγνωστο ακόμα αν στην υπόθεση της φοροδιαφυγής βρίσκεται μέσα και η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Το ποσό προκύπτει από την εποχή που αγωνιζόταν στην Σάντος και μένει να φανεί αν το "αμαρτωλό" παρελθόν είναι και πρόσφατο μετά τη μεταγραφή του στην Ισπανία.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ