ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πρόταση 35.000.000 ευρώ το χρόνο στον Ινιέστα

FC Barcelona's Andres Iniesta holds the Joan Gamper trophy after a friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. FC Barcelona defeated Chapecoense. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ινιέστα AP

Η "Sport" αποκαλύπτει την "τρελή" πρόταση της κινεζικής, Tianjin Quanjian, στον Ισπανό μέσο της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, με ετήσιες απολαβές ύψους 35.000.000 ευρώ.

Η Tianjin Quanjian θέλει τον Αντρές Ινιέστα και προσπαθεί να τον δελεάσει με μια "αστρονομική" πρόταση. Η κινεζική ομάδα προσπαθεί να αποσπάσει το "si" του 33χρονου Ισπανού διεθνή μέσου της Μπαρτσελόνα - σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της "Sport" - για το καλοκαίρι και του προσφέρει 35.000.000 ευρώ ετησίως.

Οι "μπλαουγκράνα" του δίνουν την ελευθερία να αποφασίσει ο,τι θεωρεί καλύτερο για το μέλλον του, αλλά ο ίδιος εμφανίζεται διστακτικός καθώς αποτελεί "κλειδί" στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πρόταση 35.000.000 ευρώ το χρόνο στον Ινιέστα

H πρώτη σελίδα της "Sport". Διαβάστε από το Sport24.gr τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και διεθνή Τύπου.

Δεν αποτελεί παρόμοια περίπτωση με εκείνη του πρώην συμπαίκτη του, Χαβιέρ Μαστσεράνο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες άφησε τη Βαρκελώνη για την Κίνα και τη Hebei Fortune. Κι αυτό γιατί ο "χεφεσίτο" δεν υπολογιζόταν από τον "τσινγκούρι".

Τεχνικός της Tianjin Quanjian είναι ο Πορτογάλος, Πάουλο Σόουζα, ενώ "αστέρια" της ομάδας θεωρούνται οι Αλεσάντρε Πάτο (Βραζιλιάνος), Αντονί Μοντέστ (Γάλλος) και Αξέλ Βιτσέλ (Βέλγος).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ