ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αρντά Τουράν: "Η Μπαρτσελόνα απέρριψε πρόταση 50.000.000 ευρώ για μένα"

Αρντά Τουράν: "Η Μπαρτσελόνα απέρριψε πρόταση 50.000.000 ευρώ για μένα"

Ο Αρντά Τουράν μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε τουρκικά ΜΜΕ οι "μπλαουγκράνα" απέρριψαν πρόταση ύψους 50.000.000 ευρώ από κινέζικη ομάδα.

Μιλώντας στην τουρκική τηλεόραση, "Beyaz Tv", ο Αρντά Τουράν αποκάλυψε ότι η Μπαρτσελόνα απέρριψε πρόταση από κινέζικη ομάδα, ύψους 50.000.000 ευρώ, γιατί θεωρεί ότι ο μέσος από τη γειτονική χώρα είναι επένδυση για την ομάδα της Βαρκελώνης.

"Η Μπαρτσελόνα απέρριψε την πρόταση (σ.σ από κινέζικη ομάδα) των 50.000.000 ευρώ, γιατί γι' αυτούς είμαι ένα στοίχημα για το μέλλον. Δεν με πήραν μόνο για έξι μήνες", υποστήριξε αρχικά ο Αρντά Τουράν, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη μη κλήση του στην εθνική Τουρκίας και τις κατηγορίες ότι ζήτησε χρήματα για να αγωνιστεί με την ποδοσφαιρική ομάδα της γειτονικής χώρας.

"Επίσης δεν αποδέχομαι ότι η απόδοσή μου με την εθνική Τουρκίας είναι κάτω από τις προσδοκίες. Αγαπώ την Τουρκία και την εθνική. Δε ζητώ εξηγήσεις γιατί δεν με κάλεσαν να προπονηθώ, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω για να είμαι προετοιμασμένος εάν με καλέσουν.

Στην καριέρα μου έχω κερδίσει πολλά χρήματα, γιατί να ζητήσω χρήματα να αγωνιστώ με την εθνική. Ήταν απόφαση του προπονητή, ήμουν αρχηγός της εθνικής για 10 χρόνια, νομίζω ότι αξίζω περισσότερη εμπιστοσύνη. Με αποδοκίμασαν απέναντι στην Κροατία και την Ισπανία στο Euro, πρέπει να το αποδεχθώ".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ