ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων στο "Camp Nou"

Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων στο "Camp Nou"

Την απογοήτευσή τους για τη βαριά ήττα απ' την Παρί Σεν-Ζερμέν (4-0), έδειξαν οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα, καθώς στην αναμέτρηση με τη Λεγκανές (2-1) κατέγραψαν αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή σεζόν.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να επέστρεψε στις νίκες, έστω και με αγχωτικό τρόπο, κόντρα στη Λεγκανές (2-1), αλλά εκείνο που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ήταν η αντίδραση των φιλάθλων των "μπλαουγκράνα" μετά τη βαριά ήττα απ' την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη Τρίτη (14/2) οι Καταλανοί ηττήθηκαν στο Παρίσι με 4-0 και πλέον είναι με το ένα πόδι εκτός Champions League.

Άξιο αναφοράς, όμως, είναι η αντίδραση των φίλων της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Λεγκανές. Για την ακρίβεια, μόλις 36.368 οπαδοί βρέθηκαν στο "Camp Nou", δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την απογοήτευσή τους για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας του Λουίς Ενρίκε.

Μάλιστα, αυτή ήταν και η χαμηλότερη προσέλευση στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2016/17). Η αμέσως επόμενη ήταν εκείνη στο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Σοθιεδάδ (5-2) για το Copa Del Rey. Τότε, τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών τις παρακολούθησαν 58.560 φίλαθλοι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ