ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Απομακρύνεται από Μπαρτσελόνα ο Σαμπαόλι

Sevilla's head coach Jorge Sampaoli gestures after the referee awarded Juventus a penalty during the Group H Champions League soccer match between Sevilla and Juventus at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday Nov. 22, 2016. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's head coach Jorge Sampaoli gestures after the referee awarded Juventus a penalty during the Group H Champions League soccer match between Sevilla and Juventus at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday Nov. 22, 2016. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Η περίπτωση του τεχνικού της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπαόλι, απομακρύνεται από τις επιλογές της Μπαρτσελόνα όσον αφορά στην αντικατάσταση του Λουίς Ενρίκε σύμφωνα με τα καταλανικά ΜΜΕ.

Ο Λουίς Ενρίκε έχει ανακοινώσει ότι δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν και οι "μπλαουγκράνα" ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Ο Αργεντινός προπονητής της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπαόλι, ήταν εκ των επιλογών της διοίκησης, αλλά σύμφωνα με το "Catalunya Radio" η περίπτωσή του απομακρύνεται για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι ο ίδιος ο Αργεντινός άναψε το "πράσινο φως" για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους "νερβιονένσες" και ο δεύτερος γιατί τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας από την Ανδαλουσία έχουν αποθαρρύνει τους Καταλανούς.

Μπορεί (θεωρητικά) οι "νερβιονένσες" να έχουν ακόμη ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά είναι εκτός Copa del Rey και την Τρίτη έμειναν κι εκτός Champions League μετά τον αποκλεισμό από τη Λέστερ.

Υπενθυμίζεται ότι τα άλλα δύο ονόματα υποψήφιων προπονητών που ακούγονται για την αντικατάσταση του Λουίς Ενρίκε είναι αυτά των Ερνέστο Βαλβέρδε και Ρόναλντ Κούμαν.

Photo credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ