ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Απολογήθηκε για το υψωμένο δάχτυλο ο Ματιέ

Απολογήθηκε για το υψωμένο δάχτυλο ο Ματιέ

Θέση για το άτυχο περιστατικό μετά τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα πήρε ο Ζερεμί Ματιέ. Τι δήλωσε για το υψωμένο δάχτυλο στην πανηγυρική φωτογραφία.

Ο Ζερεμί Ματιέ βρίσκεται απ' το βράδυ της Τετάρτης (8/3) στο επίκεντρο, μιας και μετά τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν (6-1), υπήρξε φωτογραφία απ' τα αποδυτήρια των Καταλανών, στην οποία φαίνεται να έχει υψωμένο το μεσαίο του δάχτυλο.

Όπως ήταν λογικό, χρειάστηκε να πάρει θέση για το εν λόγω περιστατικό και να εξηγήσει τους λόγους που τον "οδήγησαν" σε αυτή την πράξη. Πάντως, ο Γάλλος αμυντικός αποδίδει την συγκεκριμένη εξέλιξη σε λάθος του Χαβιέρ Ματσεράνο, μιας και οι Λουίς Σουάρες και Ίβαν Ράκιτιτς ανέβασαν τη δεύτερη φωτογραφία στα social media.

"Ήταν χαζομάρα. Ο Ματσεράνο ανέβασε τη λάθος φωτογραφία. Αν δείτε εκείνες που πόσταραν οι Σουάρες και Ράκιτιτς, δεν έχω υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο. Ο Ματσεράνο έκανε λάθος και του το είπα. Δεν με απασχολούν οι συνέπειες. Ήταν φωτογραφία της στιγμής και μετά βγάλαμε άλλη μία που δείχνουμε τα έξι γκολ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης των "μπλαουγκράνα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ