ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό: Τα 100 γκολ του Μέσι στην Ευρώπη!

Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring his side's first goal during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring his side's first goal during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 100 γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την Μπαρτσελόνα. Το πρώτο του γκολ ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό και το 100ο απέναντι στον Ολυμπιακό. Δείτε τα όλα μαζί σ' ένα υπέροχο βίντεο.

Ξεκίνησε να γράφει το ευρωπαϊκό κοντέρ του Λιονέλ Μέσι σε εκείνο το εφιαλτικό 5-0 του Παναθηναϊκού στις 2/11/2005. Έκτοτε κύλησε πολύ νερό στ' αυλάκι και για να τριπλασιαστεί το νούμερο, υπήρξαν πολλά θύματα στο διάβα του. Ο Αργεντινός έφτασε τα 100 γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό με εκτέλεση φάουλ στο 61ο λεπτό της χθεσινής (18/10) αναμέτρησης στο Καμπ Νόου ( 3-1).

Σε αυτήν την πορεία μέχρι τα 97 τέρματα στη διοργάνωση ξεχωρίζουν τα χατ τρικ με Πλζεν, Άγιαξ, ΑΠΟΕΛ, Μάντσεστερ Σίτι, το καρέ κόντρα στην Άρσεναλ στον προημιτελικό της σεζόν 2009-2010 και φυσικά τα πέντε γκολ που σημείωσε απέναντι στη Λεβερκούζεν στη φάση των 16 το 2011-2012.

Σε αυτά τα 97 τέρματα προστίθενται το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Πόρτο στο Super Cup Ευρώπης 2011 και τα δύο που σημείωσε στον αγώνα κόντρα στη Σεβίλλη στο Super Cup Ευρώπης 2015, για να φτάσει το μαγικό αριθμό 100. Την υγειά του να έχει και είναι είναι σίγουρο πως το νούμερο θα μεγαλώσει και σύντομα μάλιστα!

Μέσι AP Photo/Francisco Seco

Απολαύστε βίντεο με όλα τα γκολ του Αργεντινού στην Ευρώπη:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ