ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Απέτυχε η προσπάθεια ανατροπής του Μπαρτομέου στην Μπαρτσελόνα

Απέτυχε η προσπάθεια ανατροπής του Μπαρτομέου στην Μπαρτσελόνα

Ο Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου θα συνεχίσει στην προεδρία της Μπαρτσελόνα, αφού η προσπάθεια ανατροπής του δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών.

Ο Αγκουστί Μπενεντίτο δεν κατάφερε να συλλέξει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών για την πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου, με συνέπεια να σταματήσει την προσπάθεια και να επιχειρήσει να εκδιώξει τη διοίκηση της ομάδας με άλλον τρόπο.

Ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος των Καταλανών ανακοίνωσε ότι η διαδικασία πάυθηκε μετά από ενημέρωση που είχε από τον αντιπρόεδρο Τζόρντι Καρντονέρ, ο οποίος γνωστοποίησε ότι ο σύλλογος σταμάτησε να μαζεύει υπογραφές στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Μπενεντίτο υποστήριξε ότι απέστειλε εξώδικο στα γραφεία της Μπαρτσελόνα, διαμαρτυρόμενος γι' αυτήν την απόφαση και κάνοντας λόγο για παραβίαση των δικαιωμάτων.

Οι υπογραφές που κατάφερε να συλλέξει φτάνουν τις 12.504, ωστόσο για να πετύχει τον σκοπό του χρειαζόταν 16.570 υπογραφές. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούσε ότι ο σύλλογος θα έπρεπε να του επιτρέψει να συνεχίσει την προσπάθεια μέχρι και το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λας Πάλμας, κάτι που δεν συνέβη.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Όταν έγινα τσακωτός από ματάκηδες (δύο φορές μάλιστα)

Τι συμβαίνει όταν σου τυχαίνει το 'μη σου τύχει'. Μια αληθινή ιστορία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24