ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Απειλεί" με φυγή από την Μπαρτσελόνα ο πατέρας του Νεϊμάρ

"Απειλεί" με φυγή από την Μπαρτσελόνα ο πατέρας του Νεϊμάρ

Την ώρα που η ανανέωση της συνεργασίας του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα είναι εν εξελίξει, ο πατέρας του Βραζιλιάνου απειλεί με αποχώρηση από τους "μπλαουγκράνα". Δείτε γιατί.

Ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα εάν η ισπανική Εφορία συνεχίζει να τον "ενοχλεί" εγείροντας θέματα φοροδιαφυγής και φορολογικής παραβατικότητας των συμβολαίων του, υποστήριξε ο πατέρας του μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό, Cadena Ser.

"Μιλάμε για την ανανέωση, αλλά υπάρχουν ακόμη ζητήματα που πρέπει να λυθούν και τα οποία μας αφήνουν ανήσυχους. Πρέπει να ξέρουμε εάν η Ισπανία αποδέχεται την κατάστασή μας. Είναι σκληρό για εμάς γιατί δεχόμαστε πολλές επιθέσεις από τη Βραζιλία και την Ισπανία, σε θέματα φορολογικά.

Μιλάμε με όλους για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μ' αυτό το θέμα. Είναι άδικο να μας πουν μετά έκπληκτοι ότι δεν είναι σωστό. Αυτή η ασυνεννοησία μας αφήνει ανήσυχους. Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα καλά και να ξέρουμε εάν στην Ισπανία θα μας αφήσουν να δουλέψουμε ή θα φύγουμε. Εάν δημιουργούμε προβλήματα για την Ισπανία, πρέπει να φύγουμε, δεν μπορούμε να μείνουμε. Δεν είχαμε ποτέ τόσο μεγάλα προβλήματα.", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Νεϊμάρ.

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, η οποία βάσει ισχύοντος συμβολαίου λήγει στις 30 Ιουνίου του 2018.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ