ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Απάντησε σε Τσίπρα, Μητσοτάκη για Μπαρτσελόνα η Γεννηματά

Συνάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά με την Ομοσπονδία Τρίτεκνων Ελλάδας, την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συνάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά με την Ομοσπονδία Τρίτεκνων Ελλάδας, την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Με αφορμή την κόντρα ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη για το Champions League, η Φώφη Γεννηματά έστειλε το δικό της αθλητικό μήνυμα.

Θέση για την κόντρα που "άναψε" στα social media ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν (6-1) και την πρόκριση της πρώτης στην επόμενη φάση του Champions League, πήρε η Φώφη Γεννηματά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ποιος θεωρεί ότι θα κατακτήσει το φετινό Champions League. Η πρόβλεψή του δεν ήταν σωστή, καθώς η Παρί ταπεινώθηκε απ' τους Καταλανούς κι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έσπευσε να τον πικάρει στο Twitter.

Όπως αποδείχθηκε η Φώφη Γεννηματά ενημερώθηκε για την κόντρα των δύο κι έσπευσε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα απ' τον επίσημο της λογαριασμό στο Twitter. "Ο ένας με την Μπαρτσελόνα, ο άλλος με την Παρί Σεν-Ζερμέν. Εμείς επιμένουμε σταθερά. Εθνική Ελλάδος", ήταν το σχετικό της σχόλιο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ