ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τον Μαστσεράνο στην Μπαρτσελόνα

FC Barcelona's coach Javier Mascherano gestures during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, May 5, 2017. FC Barcelona will play against Villarreal during a Spanish La Liga on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Javier Mascherano gestures during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, May 5, 2017. FC Barcelona will play against Villarreal during a Spanish La Liga on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο με δηλώσεις του ουσιαστικά βάζει "τίτλους τέλους" στην πορεία του στην Μπαρτσελόνα. Τι ανέφερε ο Αργεντινός άσος για τους "μπλαουγκράνα".

Το τέλος του από τη Λίβερπουλ δεν ήταν όσο καλό θα ήθελε και αυτό δεν θέλει να επαναληφθεί στην Μπαρτσελόνα. Όταν έφυγε το 2010 από τους "ρεντς" για τους Καταλανούς, οι σχέσεις του με τον αγγλικό σύλλογο δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, κάτι που σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλει να ισχύσει ξανά, ειδικά τώρα που αντιλαμβάνεται ότι έρχονται οι "τίτλοι τέλους".

Ο Αργεντινός κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και δυο Champions League με την Μπαρτσελόνα, η πορεία του στην Βαρκελώνη είναι ονειρεμένη, αλλά κάποια στιγμή όλα τα ωραία τελειώνουν, κάτι που το αντιλαμβάνεται πολύ καλά και ο ίδιος.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, αλλά βλέπει τον χρόνο του μειωμένο φέτος από τον Ερνέστο Βαλβέρδε όσο είναι υγιής, επομένως ας μην αποκλείστεί η συνεργασία των δυο πλευρών να τερματιστεί νωρίτερα. Το θέμα είναι να γίνει με τρόπο φιλικό...

"Νομίζω πως ο χρόνος μου εδώ τελειώνει. Έπειτα από τόσο καιρό στο κλαμπ, δεν υπάρχουν πολλά ακόμα που να μπορώ να κάνω. Δεν το λέω με βαριά καρδιά. Είχα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου σε αυτόν τον σύλλογο. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι πρέπει να ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγεις. Θέλω να αποχωρήσω την κατάλληλη στιγμή, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από μένα.

Έχω την διάθεση να το τερματίσω την σωστή στιγμή, διότι όταν έφυγα από τη Λίβερπουλ, δεν ήταν καλά για μένα, δε μου άρεσε. Δεν μου άρεσε η αίσθηση ότι μπορούσα να επιστρέψω και να υπάρχει κάτι τοξικό εκεί. Δεν θέλω να συμβεί το ίδιο με μένα στην Μπαρτσελόνα", ανέφερε ο Μαστσεράνο σε δηλώσεις του στο ESPN.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ