ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφή του Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα

Liverpool's Philippe Coutinho, left, celebrates scoring his side's second goal of the game during the Premier League soccer match. Leicester City versus Liverpool at the King Power Stadium, Leicester, England,  Saturday Sept. 23, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho, left, celebrates scoring his side's second goal of the game during the Premier League soccer match. Leicester City versus Liverpool at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday Sept. 23, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Η "Sport" αποκαλύπτει πως ο μάνατζερ του Φιλίπε Κοουτίνιο συναντήθηκε την Τρίτη (19/12) με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του Βραζιλιάνου σταρ. Διαβάστε πόσα χρήματα θα λάβει η Λίβερπουλ.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Φιλίπε Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος σταρ της Λίβερπουλ αποτελεί διακαή πόθο των "μπλαουγκράνα" απ' το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι "κόκκινοι" δεν έδειξαν διάθεση να παραχωρήσουν το σημαντικότερο ποδοσφαιριστή τους κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ωστόσο, πλέον, το έδαφος είναι πιο πρόσφορο προκειμένου να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα " Sport", o ατζέντης του 25χρονου μεσοεπιθετικού είχε συνάντηση με τους διοικούντες την "Μπάρτσα" προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας, ο Κοουτίνιο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών έναντι 12.000.000 ευρώ ετησίως. Παράλληλα, η Λίβερπουλ πρόκειται να λάβει 150.000.000 ευρώ προκειμένου να συναινέσει στην παραχώρησή του. Το παραπάνω ποσό συμφωνήθηκε ως τιμή πώλησης ύστερα απ' την επαφή που είχε ο μάνατζερ του Κοουτίνιο με τους ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας στη Βοστόνη.

Απ' την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα έδωσε το "ΟΚ" ούτως ώστε να δοθεί το εν λόγω ποσό, αλλά με την προϋπόθεση η Λίβερπουλ να δεχθεί την αποπληρωμή του μέσω δόσεων κι όχι cash. Η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, με την μεταγραφή πλέον να μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωσή της.

Σε περίπτωση που δεν προκύψει κάποιο ζήτημα της τελευταίας στιγμής, αυτή θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των "μπλαουγκράνα".

Τη φετινή σεζόν, ο Κοουτίνο μετράει 10 γκολ και 8 ασίστ σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ενώ συνολικά με τους "κόκκινους" έχει 52 γκολ και 45 ασίστ σε 198 παιχνίδια.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της "Sport":

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφή του Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα

Photo Credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ