ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ανανέωσε με Μπαρτσελόνα ο Ράκιτιτς

FC Barcelona's Ivan Rakitic celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Ivan Rakitic celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ίβαν Ράκιτιτς συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, στο οποίο θα πενταπλασιάζεται η ρήτρα αποδέσμευσης.

Νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα θα υπογράψει ο Ίβαν Ράκιτιτς, με συνέπεια να βάλει τέλος στη φημολογία που τον ήθελε εκτός "Καμπ Νόου" τη νέα σεζόν.

Ο Κροάτης μέσος συμφώνησε για συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και η ρήτρα αποδέσμευσής του πενταπλασιάζεται και από τα 25.000.000 ευρώ θα αυξηθεί στα 125.000.000 ευρώ.

Ο 28χρονος διεθνής θα βρεθεί στα γραφεία των "μπλαουγκράνα" το μεσημέρι της Παρασκευής για να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του, που αντικαθιστά το παλιό το οποίο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2019.

Παρότι φέτος ο Ράκιτιτς διανύει τη χειρότερη χρονιά του στη Βαρκελόνη και βρίσκεται μεταξύ ενδεκάδας και πάγκου από τον Λουίς Ενρίκε, δεν άλλαξε τη θετική εικόνα που έχει η διοίκηση της ομάδας για τον ίδιο, με συνέπεια να του προσφερθεί νέα συνεργασία και να μπουν τέλος στις πιθανότητες πώλησης.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ