ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ανανεώνει ο Νεϊμάρ, συμφωνία με Λάουντρουπ

Partido de Liga entre el Barcelona y el Granada en el Camp Nou. En la imagen, Messi celebra su gol. Spanish League match between Barcelona and Granada. In this picture, Messi celebrates his goal.
Partido de Liga entre el Barcelona y el Granada en el Camp Nou. En la imagen, Messi celebra su gol. Spanish League match between Barcelona and Granada. In this picture, Messi celebrates his goal. PARTIDO DE LIGA ENTRE EL BARCELONA Y EL GRANADA EN EL CAMP NOU. EN LA IMAGEN, MESSI CELEBRA SU GOL. SPANISH LEAGUE MATCH BETWEEN BARCELONA AND GRANADA. IN THIS PICTURE, MESSI CELEBRATES HIS GOAL.

Σύμφωνα με την καταλανική "Sport", ο Νεϊμάρ ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα ως το 2020, ενώ ο Μίκαελ Λάουντρουπ θα πάρει την θέση του Άντονι Θουμπιθαρέτα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται το μέλλον του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, όπως αναφέρει η "Sport" στην ηλεκτρονική της έκδοση, θα φορά την καταλανική φανέλα ως το 2020, ρίχνοντας "άγκυρα" στο "Καμπ Νόου".

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και επίκεινται οι σχετικές ανακοινώσεις για το deal. Μάλιστα, ο 22χρονος διεθνής άσος θα γίνει μαζί με τον Σουάρες ο δεύτερο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης της ομάδας, πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι.

Τεχνικός διευθυντής ο Λάουντρουπ

Εξάλλου, την θέση του Άντονι Θουμπιθαρέτα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή θα πάρει ο Μίκαελ Λάουντρουπ. Ο Δανός αφήνει την προπονητική για την... χάρη των Καταλανών, αναλαμβάνοντας ένα νέο ρόλο.

Η "Sport" αναφέρει πως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα έχει μιλήσει με τον άλλοτε κόουτς της Σουόνσι, του έκανε πρόταση και ο ίδιος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο αυτό. Η εμπειρία του, οι γνώσεις του και οι διασυνδέσεις του αποτελούν τα κριτήρια για την επιλογή αυτή.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ